Marcel Toader, lovitură îngrozitoare din partea vecinilor! L-au obligat prin instanță! Iată care e suma uriașă pe care trebuie să o plătească și de ce l-au acuzat: ,,Firma lui…”

Marcel Toader primește o lovitură în momentul în care avea nevoie cel mai puțin de așa ceva.

În afară de faptul că este în plin scandal public de divorț cu fosta soție, fostul afacerist mai primește încă o lovitură de la vecinii săi, una care îi va goli buzunarele care, din câte înțelegem, sunt oricum cam goale…

Ce s-a întâmplat? Se pare că asociația de proprietari a blocului unde locuiește Marcel Toader a câștigat procesul împotriva firmei acestuia, deoarece apartamentul respectiv este deținut de firmă.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au decis săptămâna trecută că Marcel Toader trebuie să plătească vecinilor suma de 12.432,75 lei, sumă care reprezintă cota de întreținere restantă în perioada aprilie 2014 – ianuarie 2017.

În același timp, instanța a respins cererea asociației de proprietari referitoare la obligarea lui afaceristului la plata a 801,27 lei, sumă care reprezintă fondul de reparații, însă decizia nu este definitivă, și poate fi atacată în 30 de zile.

Aceasta nu este prima dată când Marcel Toader a pierdut un proces intentat de vecini, anul trecut printr-un proces asemănător el a fost obligat să plătească suma de 19.940 lei, bani proveniți din restanțe la întreținere, penalități și fond de rulment. Însă Marcel Toader nu a plătit nici atunci, de aceea vecinii au obținut executarea silită a firmei lui.

Însă acum a apărut o altă problemă, în afară de faptul că Marcel Toader ar trebui să învețe să își plătească facturile… Se pare că firma lui este în insolvență și are conturile goale!

În urmă cu două luni, panoul de întreținere al blocului lui Marcel Toader arăta că are o datorie totală de 35.000 de lei. Soțul Mariei Constantin a explicat pe atunci că a refuzat să mai plătească întreținerea atunci când vecinii au refuzat să dea bani pentru reparațiile la conductele comune care treceau prin dreptul apartamentului lui, potrivit wowbiz.ro.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: 

S-a aflat! Care este suma uriașă câștigată lunar de Răzvan Simion și ce pensie alimentară i-a cerut fosta soție pentru copii! Rămâne cu nimica toată!

Prezentatorul Răzvan Simion s-a despărțit de soția sa, Diana, și a început o relație extraconjugală cu Lidia Buble, o relație extrem de mediatizată.

Potrivit RTV, Răzvan Simion câștigă lunar 5.000 de euro, iar din această sumă va trebuie să le vireze copiilor și Dianei suma de 2.000 de euro.

Vedeta a explicat printr-un că povestea de dragoste dintre el şi soţia sa se terminase de ceva vreme, cu mult înainte ca presa tabloidă să scrie despre ralaţia dintre el şi cântăreaţa Lidia Buble.

,,Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante fiinţe din viaţa mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că, cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri, este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, aşa cum a fost viaţa noastră din spatele micului ecran şi până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată uşor de luat, dar fiecare dintre noi şi-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar şi poate centrul universului nostru şi, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea şi sprijinul părinţilor, al nostru, al amândurora.

Am încercat întotdeauna ca viaţa mea personală să nu fie transformată într-un subiect public, şi le mulţumesc colegilor care mi-au respectat această dorinţă deşi, prin prisma meseriei, au obligaţia de a alerga dupa senzaţional. Diana, m-ai învăţat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învăţat că dragostea se poate transforma într-o prietenie sinceră şi de durată. Pentru toate astea am să-ţi mulţumesc în fiecare zi!”