De necrezut! Ce pensie avea Regele Mihai de la statul român: Îți vine să crezi că lua atâția bani?

Regele Mihai I a încetat din viaţă la reşedinţa din Elveţia, unde şi-a trăit ultimii ani din viaţă. Avea 96 de ani şi o vreme lungă s-a luptat cu maladii teribile. Casa Regală a României a confirmat decesul într-un comunicat de presă, în care au oferit informaţii despre ceremoniile care urmează să aibă loc în România.

Regele Mihai obţinea 12.000 de euro în fiecare lună de la Castelele Peleş şi Pelişor, închiriate Muzeului Peleş şi Ministerului Culturii. Regele Mihai mai are două hoteluri tot pe Valea Prahovei de la care lua 6.000 de euro la fiecare 30 de zile.

Pe lângă pensia de 1.000 de lei, Regele Mihai mai primea o indemnizaţie de fost şef de stat în valoare de 6.000 de lei şi una de membru al Academiei Române, care se ridică la 2.000 de lei.
Chiar dacă pare o sumă mare şi cheltuielile familiei regale sunt foarte mari. Astfel, numai întreţinerea Palatului Elisabeta din Bucureşti costă 5.000 de euro lunar.

CITEȘTE ȘI: Gestul neasteptat al lui Nicolae, nepotul renegat al Regelui Mihai, dupa ce bunicul sau a murit! I-a lasat pe toti fara cuvinte!

Fostul principe Nicolae a declarat prin intermediul avocatului său că nu a fost anunţat de nimeni de decesul bunicului său, Regele Mihai.

Nepotul renegat al Regelui Mihai a facut un gest neasteptat prin care isi exprima suferinta. Acesta si-a schimbat fotografiile de profil si de coperta de pe contul sau de Facebook cu imagini in care apare si Regele Mihai.

Nicolae, nepotul renegat al Regelui Mihai, este in scandal cu rudele sale, dupa ce in urma cu cateva saptamani a incercat sa intre in locuinta din Elvetia, unde se afla bunicul sau. Chiar si in aceste conditii, Nicolae a fost socat de faptul ca nimeni din familie nu l-a anuntat de moartea Regelui. Se pare ca acesta a aflat de la un prieten, care l-a sunat si i-a transmis trista veste, aflata de la televizor. „A fost socat sa afle ca a murit bunicul sau si ca mama sa sau matusa nu l-a anuntat. A aparut intai comunicatul oficial si apoi a aflat el”, a precizat prietenul fostului principe.