Ea e mostenitoarea imperiului de un miliard de euro al familiei Dedeman! Cum arata si ce face acum Karina Paval

Karina este fiica lui Adrian Paval, principalul actionar al companiei Dedeman.

Cel mai bogat roman este Ion Tiriac, cu o avere estimata la 1,7-1,8 miliarde de euro, conform „Top 300 Capital”, acesta fiind urmat in clasament de fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, care sunt creditati cu 1,1-1,2 miliarde de euro.

Dragos, care este principalul actionar al companiei, este de profesie matematician, iar afacerea si-a inceput-o cu bani imprumutati de la soacra sa, cu o Dacie break, si cu 10.000 de marci, pe care fratele sau ii castigase, cumparand marfa de la rusii care veneau in bazarurile din Iasi si vanzand-o in targurile din Craiova cu profit dublu. El are trei copii, iar fiica sa cea mare, Karina, va prelua afacerea familiei.

“Am un contract cu ea, prin care mi-a promis ca dupa studii se intoarce acasa. E un contract scris, sa stiti”, spunea afaceristul pentru romaniabreakingnews.ro. Karina a facut colegiul in Elvetia, apoi a inceput studiile superioare in Anglia, la celebra Universitate Cambridge.

Ea s-a acomodat repede la Londra, mai ales ca are o relatie cu un baiat din Romania care studiaza Dreptul. Pe langa iesirile cu prietenii in celebra metropola, cei doi sunt pasionati de calatoriile in locuri exotice. Dupa ce va termina studiile, frumoasa Karina se va intoarce in tara, pentru a se ocupa de afacerea familiei, aflata in plina expansiune.

CITEȘTE și: Milionarul Dragos Paval a facut contract scris cu fiica lui! Aceasta a semnat ca se va intoarce in tara dupa ce termina studiile, ca sa lucreze la firma tatalui! Povestea fabuloasa a familiei aflata pe locul 2 in topul celor mai bogati romani

Fratii Paval, proprietarii Dedeman, au o avere estimata la 850-900 de milioane de euro, conform Top 300 Capital din 2016. Cu o astfel de avere, familia Paval se afla pe locul doi in clasamentul celor mai bogati romani.

Dragos Paval este managerul si principalul actionar al Dedeman. Dragos, principalul actionar al companiei, pe care o detine impreuna cu fratele sau, Adrian, este de profesie matematician, iar afacerea si-a inceput-o cu bani imprumutati de la soacra sa, cu o Dacie break, si cu 10.000 de marci, pe care fratele sau ii castigase, cumparand marfa de la rusii care veneau in bazarurile din Iasi si vanzand-o in targurile din Craiova cu profit dublu. De altfel si numele firmei pe care a infiintat-o pleaca de la numele celor implicati.

“Imi pregatisem niste denumiri, dar erau deja luate. Cei de la registru mi-au spus sa ma gandesc repede la ceva, sa-mi pun numele, orice. Nu prea imi placea treaba asta cu numele, dar stand acolo, la coada, am incercat sa compun ceva. Eu – Dragos, soţia – Denise, fratele meu – Adrian. De-de-an. Nu suna bine. M-am gandit la soacra-mea, Margareta, si am mai pus si un M. Asa a iesit Dedeman”, povestea Dragos Paval intr-un interviu mai vechi.

Apoi, in firma, pe rand au fost angajati totii fratii Paval, 8 la numar. De altfel, Dragos Paval, tatal a trei copii spunea, in urma cu cativa ani, ca a facut si un contract scris cu fiica sa cea mare pentru ca dupa ce-si termina studiile in strainatate, aceasta sa se intoarca in tara si sa lucreze in firma familiei: “Am un contract cu ea, prin care mi-a promis ca dupa studii se intoarce acasa (n.r. fiica lui a facut colegiul in Elvetia si apoi facultatea la Londra). E un contract scris, sa stiti”, spunea afaceristul pentru romaniabreakingnews.ro.