Afacerea secreta a Andreei Marin! „Zâna” câștigă mai mulți bani de aici decât din televiziune! Poate și voi i-ați adus bani în buzunare fără să știți! Cu ce se ocupă Andreea și câți bani scoate

In ultimii ani, Andreea Marin s-a dedicat mai mult proiectelor umanitare, astfel ca implicarea sa in domeniul televiziunii a fost mult diminuata. Drept urmare, cele trei firme prin care Andreea isi derula afacerile din domeniu au inregistrat un profit total de doar 5.600 de euro in 2016, o suma infima pentru nivelul Andreei.

In 2015, fosta “Zana a surprizelor” s-a gandit sa isi incerca sansa si in alt domeniu, astfel ca a infiintat, impreuna cu sora sa, Cristina, o firma al carei obiect principal de activitate este „comerţ cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioşcuri şi pieţe – activitate principală: Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet”, figurand pe site-urile societatilor comerciale la rubrica “saloane de infrumusetare”.

In primul an de activitate, firma a inregistrat un profit de 18.700 de ei, iar in 2016 castigul a fost chiar mai mare, de 45.806 lei (10.000 de euro), aproape dublu fata de profitul pe care l-au avut firmele Andreei din domeniul televiziunii.

sursa: wowbiz.ro