Ce s-a intamplat cu magazinul Oanei Roman din Pitesti! Toata lumea a spus ca a dat faliment din cauza soțului ei, dar adevarul este altul! „L-am…” Oare ce va spune lumea când se va afla:

Oana Roman a luat decizia de a inchide boutique-ul pe care il detinea in Pitesti si sa il transforme intr-unul cu vanzari pe internet!

In urma cu doi ani, Oana Roman era foarte fericita! Vedeta era proprietara unui magazin de haine, incaltaminte si accesorii in Pitesti. Locatia se afla in incinta unui hotel de patru stele a carui proprietara era chiar nasa sa si se bucura de o clientela selecta.

De afacere se ocupa sotul Oanei si o perioada, lucrurile au mers bine! “Este un business excelent si sper sa aiba o continuitate! Eu si Marius am pus mult suflet in el, insa, de multe ori, te ciocnesti ba de birocratie, ba de personal. Oricum, lucrurile decurg OK si merg in directia dorita de noi”, povestea, la vremea respectiva, Oana.

In timp, din pacate, situatia s-a schimbat! Nemultumită de cum mergeau lucrurile si punand in balanta profitul si timpul petrecut departe de casa de barbatul ei, Oana Roman a decis sa renunte la magazin, ba chiar lumea a inceput sa spuna ca afacerea vedetei a intrat in faliment!

Adevarul este altul, iar fosta prezentatoare sustine ca, in mod surprinzator pentru multi, business-ul ii functioneaza, dar pe net!

“Magazinul l-am transformat intr-unul online! L-am inchis fizic si am facut unul pe net, fiindca e mai simplu. In plus, este mai usor pentru mine si pentru Marius, fiindca ne era greu sa facem naveta. El s-a si angajat la o florarie si ii place acolo, iar eu am un job foarte bun la o companie care detine peste 30 de locatii! Mi-ar fi fost dificil sa ma deplasez tot timpul la Pitesti”, a declarat Oana Roman, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.