Îl vezi în fiecare seară la TV, dar despre soția lui nu știi nimic! Cum arată și cu ce se ocupă partenera lui Mihai Gâdea: Câștigă o mulțime de bani din asta:

Nu multi sunt cei care o cunosc pe Agatha Kundri, sotia lui Mihai Gadea. El este vazut zilnic la televizor, insa femeia alaturi de care a ales sa-si petreaca tot restul zilelor sta intr-un con de umbra.

Agatha este sociolog de profesie si lucreaza la o gradinita pe care o detine impreuna cu sora ei, Memete Naomi, dupa cum anunta presa din Romania in urma cu ceva timp. De altfel, Naomi este cea care apare in acte.

Afacerea a inceput sa „inflorească”! In 2016, gradinita a avut un profit de 32.317 lei si o cifra de afaceri de 430.499 de lei, potrivit bugetul.ro.

Sotia lui Gadea este pasionata de practicarea triatlonului, un sport care consta in intrecerea in trei probe: inot, ciclism si atletism.

CITEȘTE ȘI: Satul idilic din Germania pe care-l poţi cumpăra la un preţ de maşină de lux

Dacă nu ştiaţi ce să faceţi cu banii, cumpărarea unui sat din Germania poate fi o variantă bună.

O întreagă localitate din zona Brandenburg este scoasă la licitaţie, iar preţul începe de la 125.000 de euro.

Satul Alwine are 20 de rezidenţi, cu toţii pensionari. La momentul reunificării cu Germania de Vest, în 1990, numărul locuitorilor se ridica la 50; cu toate acestea, odată cu închiderea fabricii de cărbuni din zonă, cei mai tineri s-au mutat în alte oraşe.

Un investitor privat a cumpărat Alwine pentru o marcă germană în anul 2000, dar nu a reuşit să revigoreze economia locală.

Andreas Claus, primarul regiunii Uebigau-Wahrenbruck (din care face parte şi satul Alwine) a declarat celor de la TheLocal.de că a aflat de licitaţie din presă. El vrea să îl invite pe cumpărător într-o vizită oficială, sperând că se vor găsi astfel soluţii de a dezvolta afaceri împreună cu locuitorii rămaşi.