Incredibil, cat de bogat este cu adevarat tatal Denisei Raducu! Dupa Revolutia din ’89, barbatul a strans o suma uriașă in conturi! Iată despre ce bani este vorba:

Tatal Denisei e un om foarte simplu si la locul lui, desi in banca Emilian Raducu are, conform apropiatilor, sume foarte mari de bani!

Denisa Raducu a avut nevoie de multi bani înainte să se stingă din viață, iar cel care a ajutat-o sa plateasca sumele cerute de specialisti a fost tatal ei! Barbatul, originar din Stefanestii de Valcea, este un tip care a muncit toata viata si ce a agonisit a pus in conturi, nu a cheltuit pe case sau masini!

De altfel, persoane apropiate lui Emilian Raducu sustin ca el nu a epatat niciodata, nici macar atunci cand fiica lui era in mare glorie in lumea muzicii de petrecere. Cu toate acestea, nu ar fi deloc un om sarac, dimpotriva, sta bine la capitolul finante.

“Emilian a fost intotdeauna un om modest, care a stat in banca lui si nu i-a placut sa se dea in spectacol! Barbatul si-a facut o casa simpla si, de cand s-a despartit de nevasta, munceste la o fabrica si circula numai cu bicicleta! Nimeni nu l-a vazut in vreo limuzina de lux sau in haine de firma, asa cum se mai intampla in alte cazuri pe la noi, prin provincie.

Insa, in mod cu totul surprinzator, tatal Denisei are conturi incredibile! Dupa Revolutie, rudele lui spunea ca ar fi avut in jur de 200.000 de dolari, proveniti din agricultura si transport”, au dezvaluit prietenii lui Emilian Raducu.
Tatal cantaretei ar fi facut avere din comertul cu legume, in mare parte cultivate la el in gradina.

“In Stefanesti, in sere, avem cel mai bun soi de gogosari, care se si vinde la pret mare! Tatal Denisei, de pilda, se ocupa in trecut foarte mult cu gradinaritul, iar toamna, se ducea in pietele din Sibiu si Brasov, care sunt printre cele mai scumpe, si isi lasa acolo marfa! In plus, el a fost primul din zona care si-a cumparat, in anii comunismului, o masina ARO cu remorca si, in aceste conditii, dincolo de productia lui, avea posibilitatea sa o transporte si pe a celorlalti oameni din localitate, fireste, contra cost! Si uite asa, incet, incet, a pus ban pe ban si s-a adunat o suma considerabila! Emilian nu si-a facut vila, ci a fost chibzuit, a preferat sa fie precaut pentru zile grele! Asa a ajuns sa aiba finante mari in banca, iar acum, sa isi si ajute fiica”, au mai povestit apropiatii barbatului.