Are doar 21 de ani și s-a trezit într-o zi că are în cont suma uriașă de 4,6 milioane de dolari. E inimaginabil cum i-a câștigat și pe ce a ales să îi cheltuiască

Totul s-a întâmplat în Australia unde Christine Jiaxin Lee are 21 de ani și pur și simplu s-a trezit într-o zi cu un cadou uriaș de la bancă. 4,6 milioane de dolari. Nu a durat mult până când faptul că ea a cheltuit banii care i-au fost puși în cont din greșeală a fost aflat iar banca a dat-o în judecată, la proces ea a pledat nevinovată.

Studenta a fost acuzată că a cheltuit toată suma pe obiecte de lux, dar s-a prezentat la proces îmbrăcată în blugi rupți și o șapcă pe cap. Avocatul său a declarat că este foarte încrezător în faptul că clienta sa va fi achitată.

Fata a folosit banii pentru a-și cumpăra genți de la cele mai scumpe firme (printre care și Hermes sau Chanel), obiecte vestimentare și pantofi care costă o mică avere, dar și alte accesorii de lux, precum bijuterii scumpe. Studenta a ținut-o numai într-o vacanță de cumpărături timp de 11 luni înainte ca cineva să își dea seama ce a face. Se pare că într-o singură zi ea a cheltuit 220,000 de dolari la un magazin Christian Dior din Sydney.

Tânăra a declarat că ea a crezut că părinții ei sunt cei care i-au transferat banii, totuși a încercat să plece în Malaezia cu avionul și a fost oprită de un ofițer de Emigrare.