A moștenit talentul tatălui, dar și bafta la bani! Cât câștigă Ionuț Dolănescu în fiecare an, din cântări: Atenție, vorbim de cifre cu muulte zerouri!

Cu ochii pe vedetele ce strălucesc la marile evenimente muzicale și în emisiunile de televiziune și al căror statut financiar este direct proportional celebrității lor, când e vorba de bani, cei mai fericiți rămân soliștii de muzică populară și de petrecere. Care câștigă mai puțin, dar constant tot anul!

Cum nunți și petreceri onomastice sunt cu sutele, aceștia ascund cu discreție o afacere din care, privilegiații câștigă sute de mii de euro anual. Într-un clasament cât mai aproape de adevăr, vi-i prezentăm pe cei care ”dosesc” sub cojoace minim 100.000 euro pe an.

Câțiva soliști își poartă cojoacele prin luxoase limuzine, cu șoferi și nu se dau obosiți dacă e să ajungă până și în cele mai înrepartate și prăfuite localități din țară, căci merită, mai ales că au un gaj ce pleacă de la 1000 euro.

În capul clasamentului artiștilor de muzică populară campioni la încasări se află Constantin Enceanu, Petrică Mâțu Stoian, Niculina Stoican, Steliana Sima, Emilia Ghinescu ce au o medie săptămânală de 3 evenimente ce, la un calcul simplu, pun la sfârșit de an peste 120.000 euro Aceștia nu suferă nici în perioadele de post căci, sărbători locale, festivaluri populare, de sezon și aniversări, toate cu cântec, se organizează din plin oriunde în țara noastră. Nici Ionuț Dolănescu n-o duce rău căci, având în vedere că jumătate de an locuiește în Statele Unite. Cât se află în România, alături de mama- Maria Ciobanu- și de soția sa, strânge ca o furnicuță cam cât fac ceialți în tot anul. Cu cheltuieli mai mari, având în vedere că nu-s așa mobili din cauza trupelor de acompaniament, în top se găsesc Aurel Tămaș, Dumitru Furdui și violonistul basarabean Nicolae Botgros, primul milionar în euro din muzica populară.

În zona muzicii de petrecere campioni sunt Nicu Paleru (care a făcut avere cu melodia ”Beau vinu’ cu borcanu’), Ghiță Munteanu, Puiu Codreanu, Tinu Vereșezan, cel ce a lansat succesul ”Mândră floare trandafir”, aceștia având și un extra câștig din atenții.