Brigitte Nastase a încheiat anul pe plus! Iata cate masini si cate case detine sotia lui Ilie Nastase: ”Bine, mi-as mai dori un…”

La finele anului trecut, Brigitte Nastase a făcut o noua investitie imobiliara si și-a crescut numarul proprietatilor cu inca o casa!

Brigitte Nastase sta bine pe plan financiar si imobiliar. Desi relatia cu sotul ei, fostul mare tenismen, Ilie Nastase, nu sta ca pe roze, iar in ultimii ani cei doi s-au certat, s-au separat si s-au impacat de mai multe ori, afacerista a avut grija sa-si sporeasca averea. Si nu oricum, ci prin investitii in proprietati imobiliare pe care, majoritatea, le-a trecut pe numele sau.

Speriata, probabil, de perioada de declin financiar pe care a suferit-o in urma cu mai bine de un deceniu, cand inca nu era casatorita cu Ilie Nastase, Brigitte pare sa-si fi invatat lectia si a devenit mai chibzuita si prevazatoare, sporindu-si averea de la an la an.

Finalul lui 2017 o gaseste pe Brigitte Nastase in pragul unei noi tranzactii imobiliare, prin achizitionarea celei de-a 5 case.

Afacerista nu sta rau nici la capitolul bolizi. In acest moment, Brigitte are “in batatura” nu mai putin de 4 autoturisme – unul mai fitos si mai scump ca altul.

“Din punct de vedere financiar, multumesc lui Dumnezeu, o duc ok si nu sunt genul care sa pun multi bani sub saltea. Am deja destule prioprietati imobiliare si masini. Bine, mi-as mai dori un apartament la Monte Carlo. Acum, am 4 masini si proprietati imobiliare tot 4 si voi mai achizitiona una (n.r.: o casa), pana la sfarsitul anului”, a declarat Brigitte Nastase pentru WOWbiz.ro.