Antreprenoarea din România care face 47.000 de euro pe an dintr-o afacere lansată cu 9.000 de lei. Cum a reușit și cu ce se ocupă tânăra: Cel mai scump produs al ei costă 1.200 de lei!

Teodora Bîrsan, o tânără din Sibiu în vârstă de 28 de ani, a investit 2.000 de euro într-un magazin de haine unde vinde articole de îmbră­că­minte şi acce­sorii create de de­sig­neri ro­mâni, relatează „Ziarul financiar”.

În 2016, magazinul a avut vânzări de 47.000 de euro, iar Teodora speră ca până la sfârşitul anului să ajungă la o cifră de afaceri de aproape 70.000 de euro.

„Am început afacerea în anul 2011 din dorinţa de a crea haine unicat. Am propus ideea mea unor designeri pe care îi cunoşteam, iar ei au fost de acord să colaboreze în cadrul proiectului“, a povestit pentru sursa citată Teodora, proprietara magazinului Gossip Tree Boutique.

În acest moment antreprenoarea co­la­borează cu aproximativ 40 de desi­g­neri români care creează haine pentru bărbaţi şi femei, dar şi genţi, accesorii şi încălţăminte pictată.

Preţurile din magazin variază între 10 lei şi 1.200 de lei: cele mai ieftine produse sunt accesoriile precum cerceii unicat, iar cele mai scumpe sunt rochiile pictate manual. Cea mai scumpă rochie din magazin costă 1.200 de lei.