Ele sunt „surorile Kardashian” ale României, doar că locuiesc în Liban. Nadine, Farah si Alice fac senzatie in lumea mondena din Orientul Mijlociu si au propriul lor reality-show! Mai mult, sunt putred de bogate și au afacerea lor

Dar stai să vezi! Unde și-au petrecut majoritatea vacanțelor din copilărie:

Trei fete frumoase, senzuale, stilate si provocatoare fac furori in Liban. Tinerele sunt prezente la toate evenimentele mondene cu staif, merg in vacante de lux, poarta haine de firma si accesorii extrem de scumpe, iar viata lor este urmarita pe retelele de socializare de sute de mii de oameni.

Nadine, Alice si Farah Abdel Aziz sunt vedete in Liban. Va intrebati de ce scriem despre personaje care locuiesc tocmai in Orientul Mijlociu cand tara noastra abunda in starlete? Ei bine, pentru ca surorile Nadine (24 ani), Farah (22 Ani) si Alice (27 ani) s-au nascut in Liban, dar mama lor este romanca, din Craiova, orasul unde fetele si-au petrecut majoritatea vacantelor in copilarie si in adolescenta.

Dive pe instagram, protagonistele noastre, fiicele unui chirurg reputat, impartasesc cu fanii viata lor personala si profesionala, sedinte foto, intalniri cu prietenii, prezentari de moda, sindrofii mondene, shopping, calatorii, dar si campanii umanitare.

Fetele s-au făcut remarcate în 2013, când şi-au lansat un site în care le ofereau tinerelor adolescente sfaturi despre modă. Popularitatea fetelor a atras atentia televiziunilor, iar acestea au semnat un contract pentru proiectul “The sisters”, un reality-show asemanator celui care le-a facut celebre pe surorile Kardashian, actualmente posesoare ale unei averi de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Dar revenind la Alice, Farah si Nadine, ultima fiind castigatoarea titlului de “Miss Liban”, trebuie sa mentionam ca ele au iesit in evidenta, in detrimentul altor frumuseti orientale, pentru ca sunt naturale, energice si comunica foarte bine cu publicul.