Fiica lui “Nelu Curca” din “La Bloc” si-a deschis o noua afacere! În timp ce tatăl ei s-a retras la mănăstire, Iulia Coada face o mulțime de bani din asta:

Iulia, fiica lui Mihai Coada, actorul care l-a interpretat pe “Nelu Curca”, in serialul “La Bloc”, e afacerista in Ploiesti. Tanara detine doua dintre cele mai renumite restaurante, iar recent si-a mai inaugurat un centru de evenimente.

Nelu Curca din serialul „La bloc” are cu ce se mandri. Fiica lui, Iulia, este as in afaceri, in Ploiesti. Tanara are doua restaurante care se numara printre preferatele ploiestenilor, iar la finalul lui 2017 a deschis si un centru de evenimente imens.

Acest centru l-a facut special pentru nunti, botezuri, petreceri private, capacitatea lui fiind de cateva sute de persoane. Iulia si sotul ei au muncit enorm la noua afacere si abia inainte de Craciun i-au facut inaugurarea cand l-au invitat si pe Paul Surugiu, alias Fuego, sa sustina un concert.

Mihai Coada si-a ajutat cat a putut fiica, el promovandu-i o buna perioada cele doua restaurante. In localuri, peretii sunt plini cu tablouri si imagini cu Nelu Curca si alti actori sau artisti celebri.

Mihai Coada, actorul care l-a interpretat pe Nelu Curca in serialul “La Bloc”, s-a retras de cativa ani la Ploiesti. El a renuntat la cariera de actor si a imbracat haina monahala. Si-a lasat barba, imbraca straie cernite si isi petrece majoritatea timpului la o manastire de langa Ploiesti.