Acum cativa ani vindea shaorma si spala vasele la restaurante, dar stai să vezi ce viață duce acum Ramona Gabor, sora Monicăi! Din ce trăiește și cum a ajuns așa:

Sora Monicai Gabor duce o viata de printesa in Dubai. Tanara castiga foarte bine din modeling, dar si din afacerea ei cu haine, si isi permite sa-si indeplineasca toate dorintele.

Vedeta are in dressing numai haine scumpe, de designer, accesorii de zeci de mii de euro, locuieste intr-un apartament de lux in cea mai buna zona a Dubai-ului si calatoreste in toata lumea. La numai 27 de ani, manechinul se poate considera o femeie instarita, mai ales ca reusit, in ciuda cheltuielilor substantiale, sa stranga o suma considerabila.

Ei bine, daca astazi diva mananca in cele mai scumpe restaurante din lume, zboare la „business class”, conduce masini de fite si imbraca numai tinute extravagante, in urma cu cinci ani Ramona vindea shaorma si spala vasele in cadrul reality show-ului “Saracii copii bogati” difuzat de Kanal D.

Bacauanca si inca patru tineri au acceptat provocarea de a trait timp de 30 de zile intr-un apartament nemobilat, de trei camere, dintr-o zona periferica a Bucurestiului. Pentru inceput, acestia au primit un buget de criza din care au fost nevoiti sa isi plateasca chiria si sa-si cumpere obiectele necesare traiului intr-o casa.

Apoi, vedetele au trecut la munca de jos. Surprinzator, Ramona, care era la acea vreme un model bine cotat in tara, nu s-a dat in laturi de la activitati obositoare care nu au nicio legatura cu showbiz-ul. Printre altele, sora Monicai Gabor a vandut shaorma si a spalat vasele la un restaurant pentru ca avea nevoie de bani pentru produse de igiena, dar si ca sa ajute un caz umanitar.