Cea mai mare suma castigata vreodata de Gigel Frone! S-a umplut de bani, de Revelion! „Nu am mai incasat niciodata atat de mult!” Uite cât a luat:

Omuletul excentric, mic de statura, cu discurs caraghios, a demonstrat, in cadrul unei emisiuni concurs, ca are o voce de aur.

De atunci, barbatul in varsta de 48 de ani, cu handicap locomotor, pe care nimeni nu il lua in serios, are o sumedenie de spectacole si strange bani sa-si cumpere o locuinta.

Ei bine, desi aceasta este dorinta lui cea mai mare, protagonistul nostru ajuta financiar familia numeroasa, altfel, spune el, ar fi detinut deja un apartament.

Astrele s-au aliniat insa in favoarea trubadurului, simpaticul Gigel avand un inceput de an grandios. Artistul a sustinut doua spectacole in noaptea dintre ani si a castigat in jur de 1000 de euro.

„De ce sa il manii pe Dumnezeu? Am avut doua spectacole in noaptea de Revelion si am castigat peste 4000 de lei. Nu am mai incasat niciodata atat de mult intr-o noapte, dar am avut un public minunat si mi-am dorit din suflet sa-i distrez. Am primit, pe langa bani, si un cos cu dulciuri si conserve”, a declarat, incantat, Gigel Frone.