Viorica Dancila, luată la bătaie! Totul s-a intamplat din cauza lui Traian Basescu- Detalii senzationale:

Viorica Dancila, propunerea PSD-ALDE la fotoliul de premier al Romaniei, a fost batuta si injurata, in urma cu 9 ani, de catre un adversar politic.

Viorica Dancila a fost agresata fizic de un simpatizant al PD-L, in timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. S-a intamplat in plina strada, sub ochii primarului de atunci al orasului Videle, Lucian Militaru.

Scena pare desprinsa din vestul salbatic, insa s-a intamplat aievea, conform declaratiilor Vioricai Dancila date in fata procurorilor. Aceasta a povestit ca se afla intr-o actiune electorala pe strazile orasului Videle, alaturi de o echipa de tineri PSD-isti, formata din 20-25 de persoane. La un moment dat, ea a fost abordata de primarul PD-L-ist Lucian Militaru, care i-a reprosat faptul ca a rupt doua afise electorale cu Traian Basescu. Intre cei doi ar fi existat un schimb mai dur de replici. In acel moment a intervenit C.N., un apropiat al edilului, care a iesit dintr-o masina, a injurat-o si a lovit-o pe Viorica Dancila.

„M-a lovit sub ochii primarului”
„In timp ce discutam, din masina a coborat un membru PDL, N.C., care, de cum a iesit, a inceput un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care ma insoteau. Dupa ce a terminat o altercatie cu respectivul, s-a intors spre mine si m-a lovit. Sub ochii primarului. (…) Cu toate ca se vede semnul loviturii, domnul primar sustine ca nici macar nu m-a lovit. De fapt, nici nu ma asteptam la o alta atitudine din partea sa”, a declarat Viorica Dancila la acea vreme.

A iesit un scandal urias, care s-a incheiat cu o plangere penala din partea Vioricai. Procurorii care au instrumentat cazul au dat insa o rezolutie de neincepere a urmaririi penale pentru agresor, in ciuda faptului ca la toata intamplare ar fi asistat mai multi martori.