Bomba in televiziune! Cine il inlocuieste pe Dragos Bucur la emisiunea in care construieste case! Nu l-ai mai vazut de mult la TV, dar acum revine in forta! Tocmai la el nu s-ar fi așteptat nimeni:

Toata lumea vorbeste ca noul star al show-ului va fi un alt actor indragit, obisnuit cu televiziunea.

Dragos Bucur, inlocuit cu un alt actor la emisiune! Nici nu a plecat bine de la carma show-ului pe care il modera, ca jocurile deja par facute pentru un coleg de breasla, obisnuit si el cu lumea televiziunii!

Joi, o stire bomba a zguduit lumea mondena! Dupa trei sezoane in care a rezolvat visurile multor oameni necajiti, prin construirea unor case „la cheie”, Dragos Bucur a decis sa renunte la format! Indragitul actor si-a motivat demisia prin faptul ca nu mai are timp sa se ocupe de ceea ce ii place cu adevarat, cinematografia si teatrul!

Dragos Bucur, inlocuit cu un alt actor la emsiune! Cu cine se negociaza in acest moment
“Dragos s-a simtit bine la emisiune, i-a placut formatul si echipa cu care a lucrat! In plus, faptul ca a reusit sa ajute atatia oameni amarati, aflati in situatii critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmarilor! Cu toate acestea, acum, el intentioneaza sa se retraga din format, intrucat nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor! Este ceea ce vrea sa faca, cinematografie si teatru, iar televiziunea ii ocupa prea mult timp!”, au dezvaluit apropiatii lui Bucur.

Cum era si normal, plecarea lui a pus pe jar conducerea postului, care s-a gandit rapid la un inlocuitor.
“Cel mai probabil, prezentatorul care ii va lua locul lui Dragos Bucur va fi Dan Bordeianu! El este obisnuit cu televiziunea, a mai fost moderator si se descurca de minune in acest rol. Deocamdata, nu a batut palma, insa negocierile sunt avansate”, au povestit surse din post.