A început preselecţia! Oana Zăvoranu dă 100.000 de euro! Ce trebuie să faci ca să te încadrezi:

Oana Zăvoranu a vorbit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” despre dorinţa sa de a avansa procedurile de găsire ale unei mame surogat. În acest sens, Oana Zăvoranu susţine că simte nevoia să grăbească lucrurile, dar şi că o să facă un contract cu mama surogat.

Oana Zăvoranu îşi doreşte din ce în ce mai mult un copil şi a menţionat dorinţa de a realiza un contract cu mama purtătoare. Mai mult de atât, Oana Zăvoranu susţine că s-a săturat să dea explicaţii în legătură cu decizia sa.

„De ce vorbim de adopţie? Care e adopţia? Este ovulul meu! De ce îmi spun mie oamenii că nu am voie să fac un copil pe această cale? Eu am să fac un contract cu individa. Să depăşim durerile facerii, totuşi. Îmi iau nişte obligaţii faţă de mama purtătoare şi faţă de copilul meu. Cum să îmi adopt copilul? Îmi e frică când văd femei gravide, deoarece sunt atât de fragile. Chiar credeţi că Kim Kardashian a născut? Totul este show! Sunt gata să dau şi 100.000 de euro​. (…) Handicapul ar putea exista dacă mama purtătoare ar fi o beţivă. Credeţi că aş alege o beţivă? Cum să mă gândesc că aş putea avea un copil handicapat? Eu întotdeauna am fost specială şi altfel. Dacă îmi intră ceva în cap, cu siguranţă nu îmi mai iese. În mintea mea pot să mă cred orice. Dacă îmi dai un copil în braţe, eu nu ştiu cum să îl ţin. În Ucraina există un cadru legal şi pot să aduc o româncă acolo”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Doctorul Cristian Andrei a susţinut faptul că Oana Zăvoranu ar putea încheia orice contract, însă nu este legal şi nici nu o sfătuieşte pe Oana Zăvoranu să ia decizia de a căuta o mamă purtătoare. Mai mult de atât, Dr. Cristian Andrei a afirmat faptul că mama surogat nu i-ar putea naşte în România copilul Oanei Zăvoranu.

„Mama beneficiară nu ar trebui să aibă legături cu mama surogat. Dvs aveţi nevoie de garanţii medicale, conform cărora copilul se va naşte într-un mediu optim. Între mama care poartă copilul în pântec se formează o legătură, dar dacă tu nu vrei o „marfă” o să îţi accepţi copilul şi cu handicap. Oanei i se recomandă să meargă întâi la psiholog, iar datoria ei ca mamă e să facă tot ce poate ca să aibă copilul pe cale naturală. Nu ştiu dacă legea din Ucraina permite semnarea contractului cu o mamă din altă ţară”, a spus Doctorul Cristian Andrei.

„Riscurile unui astfel de contract sunt majore. Contractul nu poate fi pus în executare pentru că nu există nicio lege care să reglementeze acest contract. Mama surogat ar putea pretinde mai mulţi bani. Este posibil ca mama purtătoare să nu poată fi controlată de regulile din contract şi chiar să fumeze şi să se drogheze. Mai este posibil ca mama purtătoare să nască şi să spună că s-a ataşat de copil”, a spus Daniel Ionaşcu.

„Îmi doresc ca mama purtătoare să fie tânără, brunetă şi cu ochii verzi. Nu vreau să fie blondă şi grasă. O să mă asigur că provine dintr-un mediu sănătos”, a adăugat Oana Zăvoranu.

sursa: spynews.ro