Cat de bogat este jandarmul care a batut un batran la protestul de sambata seara! Serban Raducu are o functie importanta in Jandarmerie si un salariu pe masura! Vouă vi se pare că nu câștigă destul?

Jandarmul Sarban Raducu este cercetat de superiorii sai pentru ca i-a batut pe protestatari.

Jandarmul Sarban Raducu, care a fost filmat cand lovea protestatarii sambata seara, printre care si un batran, in Piata Universitatii, isi va continua activitatea pana cand i se va demonstra vinovatia, a declarat seful Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos.

„Va asigur ca Jandarmeria va analiza imaginile si va lua masuri in cazul jandarmului. Cel putin pana se demonstreaza vinovatia acestuia, el isi va continua activitatea”, a declarat seful Jandarmeriei Romane.

Jandarmul Sarban Raducu are un apartament pe care l-a inchiriat
Sarban Raducu nu are o functie oarecare in Jandarmerie, fiind sef de Stat Major al unei unitati din Bucuresti. Conform declaratiei de avere, el incaseaza 43.000 de lei pe an, ceea ce inseamna ca salariul sau lunar este de 3.583 de lei. La veniturile lui Sarban se adauga 13.800 de lei, bani castigati, impreuna cu sotia, din inchirierea unui apartament. Sotii Sarban au un baiat bolnav, pentru care primesc o pensie de handicap de 12.000 de lei pe an.

Jandarmul si sotia sa detin un teren agricol in comuna Padina, de 20.000 de metri patrati, un apartament in Bucuresti si o masina Audi. Serban Raducu are si o datorie la banca, de 48.500 de euro, scadenta in 2043.