Maria Buză e patroană. Și-a deschis ditamai afacerea! Unic ce le face clienților. Așa ceva nu s-a mai auzit în România:

Ca și pe scenă, unde se străduiește mulțumească publicul, așa e și-n propriai cârciumă! Actrița Maria Buză face chiar totul pentru ca mușterii săi să se simtă cât mai bine.

Atât de mult își alintă clienții, încât artista pare să uite de reputația sa artistică, strânsă în zeci de roluri și ani petrecuți pe scena prestigiosului Teatru Național și, dând dovadă de mult umor, pentru amuzament și bună-dispoziție, Maria umblă printre mese și …strânge scamele de pe umerii invitaților. Aidoma unui gest des discutat și întâlnit mai ales în lumea politică de astăzi.

Maria Buză și soțul ei au un nou restaurant
Când intră în restaurantul său, unul unde muzica lăutărească este la ea acasă, actrița ia foarte în serios un nou rol, acela de a fi gazda perfectă, și curață (la propriu), ajutată de o perie și un făraș, scamele pe umerii chefliilor, făcându-i pe aceștia să se amuze copios.

Actriță dar și solistă, Marian Buză (47 ani) a făcut o afacere în toată regulă din cârciumi dedicate muzicii lăutărești, asta și datorită soțului său, cunoscutul violonist George Pătrașcu. În afară de cântările la care sunt antamați cei doi, alături de taraful lor, Maria și George sunt de găsit în perioada estivală și la mare, unde, de asemenea au o cârciumă, în Mamaia. Și pe unde, în serile de vară, răsună acorduri de mult uitate, ori romanțe cântate de Nelu Ploieșteanu, Nicu Gigantu, Cornelia Catanga ori Aurel Pădureanu.