Tatal Simonei Halep arunca bomba, dupa ce s-a spus ca Gica Hagi i-a imprumutat bani cu dobanda sportivei! „Tin foarte mult sa…” Care este adevărul:

Stere Halep a comentat, de curând, o informaţie mai veche potrivit căreia Simona Halep ar fi fost împrumutată de Gheorghe Hagi cu jumătate de milion de euro. Se zvonea că Hagi ar fi împrumutat-o pe Simona Halep atunci când aceasta ar fi fost într-un moment mai dificil în carieră şi potrivit înţelegerii Halep ar fi trebuit să îi înapoieze banii cu dobândă în cazul în care ajungea între primele 20 de jucătoare ale lumii.

„Acest lucru e total fals şi vreau să se ştie asta din vorbele mele. Ţin foarte mult să clarific această problemă şi mă bucur că m-aţi întrebat. Nu s-a pus niciodată problema de un asemenea ajutor. Să ştiţi că este o relaţie de respect reciproc între noi şi Gică Hagi. El este Rege, iar Simona este Regina”, a declarat Stere Halep.

Simona Halep s-a calificat în finala Australian Open după ce a învins-o dramatic, cu 6-3, 4-6, 9-7 pe Angelique Kerber. Halep se află la a treia finală de Grand Slam, primele două fiind la Roland Garros. Din nefericire, Simona Halep le-a pierdut pe ambele, prima împotriva Mariei Sharapova, iar cea de a doua contra letonei Jelena Ostapenko. Halep o va întâlni în finala Australian Open pe daneza Caroline Wozniacki.

CITEȘTE ȘI: Reacție spectaculoasă a fostului antrenor al lui Halep, actualul tehnician al lui Kerber: ‘A plătit prețul pentru mai multe meciuri…’

Declarație neașteptată făcută de Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep şi cel care o pregăteşte acum pe Angelique Kerber, după meciul halucinant dintre cele două.

„Jos pălăria în faţa Simonei. Anqelique a plătit preţul pentru multele meciuri disputate în acest debut de 2018”, i-a transmis Fissette jurnalistului Christopher Clarey, de la New York Times, susţine ziare.com.

Simona s-a impus cu 6-3, 4-6, 9-7, în meciul din semifinale disputat împotriva lui Angelique Kerber. Simona a disputat 11 meciuri în aceste prime săptămâni din 2018 şi le-a câştigat pe toate. De partea cealaltă, Kerber a jucat 15 partide, adjudecându-şi 14 dintre ele.

„O știu foarte bine pe Simona, pentru că am lucrat împreună timp de un an, în 2014. E o jucătoare care, precum Angie, încearcă să returneze toate mingile și să atace cu backhand-ul.

Va fi o mare luptă, un meci precum un joc de șah”, era sigur antrenorul belgian, înainte de meci.

Cu Wim Fissette antrenor, Halep a jucat finala la Roland Garros, pierdută în fața Mariei Sharapova, în 2014.