Israela Vodovoz, totul despre testament. Cine era, de fapt, Israela! Incredibil cui i-a lasat jumatate din avere! Despre cati bani e vorba:

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în propria locuinţă, iar această veste i-a luat prin surprindere pe toţi apropiaţii femeii de afaceri. Israela Vodovoz s-a iubit cu un bărbat cu 23 de ani mai tânăr, căruia voia să-i lase o parte din avere.

Israela Vodovoz a murit în propria locuinţă, mai exact în baie. Când a divorţat de Liviu, bărbatul cu 23 de ani mai tânăr, Israela Vodovoz dorea să-i lase jumătate din averea sa.

În prezent, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu averea Israelei Vodovoz, după ce fosta femeie de afaceri va fi înmormântată.

Israela este o femeie de afaceri, care susţinea că are mai multe firme pe profit, în România. Realitatea, însă, pare să nu fie chiar atât de roz.
Când a divorţat de Liviu, Israela susţinea că îi lasă jumătate din avere. Ea spunea că are nici mai mult nici mai puţin de 50 de milioane de euro, ceea ce ar fi însemnat să îi lase 25 de milioane soţului cu 23 de ani mai tânăar, că doar na, el a fost cel care i-a îndurat toate problemele medicale cu care se confrunta.

Iniţial, Israela spunea că în testamentul ei, toată averea este trecută pe numele fostului soţi, însă atunci când şi-au spus ”adio” se pare că i-a mai tăiat din porţie.

În realitate însă, niciuna din firmele Israelei nu mai era pe profit de ani buni, iar ea susţinea că banii sun investiţi acolo. Deci, povestea cu milionara în euro, nu este chiar atât de reală, cel puţin la prima vedere. Rămâne de văzut ce se va întâmpla de acum încolo, după ce fosta femeie de afaceri va fi înmormântată, iar cei care consideră că au dreptul vor veni după avere