Giani Kirita, cearta cu Faimosul Catalin Cazacu! S-a ajuns la amenintari: „O sa vezi tu in casa”: Cazacu nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns la misto:

Echipa Faimosilor a pornit la lupta in editia Exatlon 25 martie, desi au dezavantajul noului regulament, acestia nu se lasa.

Dupa ce a castigat in fata Razboinicilor, desi acestia au continuat sa-l aleaga pe Oltin, Giani l-a mustrat pe Cazacu in mod ironic.

„Ce faci, ma? Il lasi sa traga si te uiti la el? Il lasi si dupa arunci si tu? Sa nu mai faci asta, te rog eu mult. Ei au de jucat cu fetite, cu copiii cu batranii. Si tu si Vali o sa aveti probleme acasa”, a spus Giani.

„Lasa ca au meci greu dupa (n.r.- urma sa joace contra lui Oltin)”, a spus Cazacu.

Cel mai emotionant premiu de la Exatlon! Iata ce mesaj a primit Catalin Cazacu de la fiul sau! Vladimir Draghia nu s-a mai putut opri din plans cand a vazut expeditorul scrisorii:

Premiul pus la bataie in emisiunea Exatlon 25 martie a fost unul extrem de emotionant. Faimosii au castigat proba cu 10-8 si s-au bucurat de scrisorile din partea familiei.

Cuvintele frumoase primite de la familie i-a facut pe Faimosi sa planga. Vedeti in video de mai jos ce scrisori au primit concurentii.

„Mie nu mi-e dor de tine. Te vad si te ascult mai frecvent decat am avut parte in ultimii 24 de ani si sunt tare mandra de cum esti”, i-a scris mama lui Vladimir.

Vladimir a inceput sa planga dupa primele randuri. „Nu ma asteptam sa ma izbeasca asa de tare cand mi-a spus ca de 25 de ani nu m-a vazut atat de mult”, a marturisit ulterior Faimosul.