Incredibil, dar adevărat! Ce pensie primește de la stat milionarul Cristian Țânțăreanu și ce face cu ea: Puțini știu că el a lucrat până în anii 90′ ca …:

S-au scris articole întregi despre averea lui Cristian Țânțăreanu, dar și despre extravaganțele pe care și le permite. Puțini știu, însă, că acesta primește o pensie de la stat!

Au existat și zvonuri potrivit cărora afaceristul ar avea bani îngropați în Corbeanca, dar pentru el aceste bârfe nu sunt decât motiv de glumă.

Într-un interviu mai vechi, el a spus că e doar un pensionar, pentru că până în anii 90 a lucrat ca director într-o mare întreprindere de construcții.

“Am 14 milioane de lei vechi. Atat e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridica o nepoata. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, a mărturisit el atunci.

Ce a spus Cristian Tantareanu dupa ce s-a aflat ca a recidivat cancerul? „Ma simt ca mortii”

Cristian Tantareanu a facut primele declaratii dupa ce in presa s-a aflat ca starea lui de sanatate s-a inrautatit, iar saptamana aceasta ar fi ajuns si la spital.

„Mă simt ca morţii. Mă bucur că lumea aprinde candele. A pornit totul dintr-o prostie. Dumincă am fost la teatrul evreiesc cu 15 prieteni si am mâncat ceva. Cum am intrat, toţi au zis că le pare rău, că ce s-a întâmplat. Că a apărut în presă că a recidivat cancerul. E complicată treaba cum poate fi manipulată lumea. Nişte procese penale şi civile îi strică unui jurnalist treburile. Dacă aia au spus, asta e, în orce caz e o treabă bună. Da sunt bine, e loc pentru şi mai bine.”, a spus afaceristul la un post de televiziune.