Cazacu i-a povestit lui Liviu Varciu tot ce nu s-a vazut la Exatlon: „Un castig la Exatlon a fost ca am cunoscut o asemenea femeie superba si minunata cum este Claudia”

Cazacu i-a povestit lui Liviu Varciu tot ce nu s-a vazut la Exatlon: „Un castig la Exatlon a fost ca am cunoscut o asemenea femeie superba si minunata cum este Claudia”

Catalin Cazacu se considera bogat doar pentru ca are multi prieteni. „Ei sunt cea mai mare bogatie a mea. In rest, sunt un copil care inca isi cumpara jucarii”, a declarat Catalin Cazacu.

Loading...

Faimosul Catalin Cazacu a spus ca i-a fost foarte dor de cel mai bun prieten al lui: Liviu Varciu, cu care nu a putut vorbi in perioada in care a fost in Republica Dominicana.

„Sunt foarte bun prieten cu Liviu Varciu. E cel mai bun prieten al meu. Eu l-am considerat mereu familie pentru mine. Asta a fost una dintre cele mai mari dureri ale mele acolo. Nu am avut voie sa vorbesc cu el. Este probabil persoana de care mi-a fost cel mai dor, pentru ca nu am vorbit deloc cu el timp de cinci luni. Cu familia, cu fiul meu, cu alti prieteni am vorbit, dar cu el nu aveam cum din cauza ca suntem la trusturi de televiziune diferite. Ne-am simtit lipsa unul altuia. Face parte din familia mea. Il consider fratele meu”, a spus Catalin Cazacu intr-un interviu live pentru revista Viva!

Ce a avut de spus Cazacu despre Claudia Pavel? „Am fost oameni sinceri, care au facut ce au simtit. Ce s-a vazut pe camera este exact ce s-a intamplat. Oamenii ajung sa se cunoasca, sa relationeze natural. In oras vii imbracat frumos, cu o masina, te duci la restaurant. Acolo aveam doar niste orez si niste oua. Ne ajutam intre noi. Acolo s-au pus bazele unor prietenii. Claudia, un om frumos, cu care am vorbit mult acolo. Vorbind foarte mult, ajungi sa empatizezi cu un om. Unul dintre cele mai grele momente ale mele a fost cand a plecat ea, nu am ascuns asta niciodata. Un castig la Exatlon a fost ca am cunoscut o asemenea femeie superba si minunata cum este Claudia”, a adaugat Catalin Cazacu.