Razboinica Alina nu l-a scapat deloc din ochi pe Giani Kirita! Cum au fost surprinsi cei doi marti seara, la un eveniment

Razboinica Alina nu l-a scapat deloc din ochi pe Giani Kirita! Cum au fost surprinsi cei doi marti seara, la un eveniment

Alina Pana, antrenoarea de fitness care a facut furori la Exatlon cu formele ei, a fost prezenta la un eveniment monden, marti seara, in Bucuresti.

Loading...

Imbracata intr-o tinuta sexy, argintie, si care i-a pus trupul de gazela in valoare, Alina a schimbat taberele pe covorul rosu!

Razboinica a socializat si s-a pozat alaturi de Catalin Cazacu si Giani Kirita. Asa cum se observa si in fotografii, Alina nu s-a scapat din ochi deloc pe Giani Kirita, iar la un moment dat, dupa ce Catalin Cazacu s-a indepartat, cei doi au mai ramas sa mai faca un schimb de impresii

De altfel, nu este prima data cand Alina este banuita ca l-ar simpatiza pe Giani, intre cei doi avand loc mai multe replici cu subinteles de-a lungul timpului.

Ionut Jaguarul, adevarul despre promisiunea facuta de Draghia! De ce nu vrea Razboinicul sa accepte banii de nunta de la Vladimir

Ionut Sugacevschi „Jaguarul” a vorbit in direct la WOWBiz despre promisiunea pe care i-a facut-o Vladimir Draghia, aceea de a suporta cheltuielile pentru nunta lui si a Nellei.

Vladimir Draghia i-a promis lui Ionut Sugacevschi, imediat dupa ce a castigat premiul Exatlon, ca se va ocupa personal de toate cheltuielile legate de nunta lui Ionut. Asta dupa ce Jaguarul a plans cand a aflat ca nu va pleca acasa cu cei 100.000 de euro. El a declarat ca planuia sa faca nunta cu Nella cu ajutorul acelor bani si ca voia sa isi ia o casa impreuna cu ea.

Impresionat de lacrimile concrentului de la Exatlon in defavoarea caruia tocmai iesise invingator, Draghia l-a luat pe Jaguarul in brate si i-a promis ca va plati toate cele necesare pentru nunta, din banii lui personali. Ulterior, Sugacevschi a aparut intr-un video live pe Facebook si a declarat, alaturi de Nella, ca ei nu au nevoie de banii lui Vladimir si ca se descurca si singuri sa-si faca nunta.

„Nu as putea accepta. I-am si spus-o lui Vladimir si dupa ce s-a terminat live-ul. Am avut o discutie si i-am zis ca nu as putea acepta. Daca vreau sa fac ceva, vreau sa fac pentru mine. Eu zic ca nimeni nu ar accepta. Nu, nu as putea accepta pentru ca vreau sa o fac eu din munca mea. E o alta satisfactie. E vorba de orgoliul meu, nu as putea sa accept lucrul asta.”