De la ce s-a enervat bărbatul atât de tare:

De la ce s-a enervat bărbatul atât de tare:

Femeia din Iași bătută și tăiată cu drujba a făcut declarații șocante. Ce spune despre partenerul ei.

Loading...

După ce a fost sechestrată timp de 48 de ore, violată, bătută și chiar tăiată cu o drujbă, femeia din județul Iași care a trecut prin chinuri a făcut o declarație de-a dreptul șocantă.

Victima din satul Hărpăşeşti, comuna Popeşti, județul Iași, a ajuns la spital cu răni grave, după ce ar fi fost bătută violent de către iubitul său. În plus, aceasta le-a dezvăluit anchetatorilor că bărbatul a și violat-o în cele 48 de ore în care a ținut-o sechestrată.

Ieri, Elena Sturzu a ajuns la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași împreuă cu cei doi copii ai săi și a făcut o declarație șocantă ziariștilor.

„Din cauza geloziei și a băuturii a vrut să îmi taie gâtul cu drujba, m-a bătut de mai multe ori, dar niciodată ca acum”, a spus femeia, potrivt bzi.ro.

Marian Apetrichioaie, care a siluit-o și a bătut-o cu bestialitate pe partenera sa, ar mai fi făcut și în trecut acest lucru. De fiecare dată când ajungea acasă băut, se apuca de scandal și începea să o lovească pe femeia cu care are doi copii mici.

Acesta a ajuns la Institutul de Psihiatrie Socola, pentru o expertiză. Anchetatorii vor să afle dacă bărbatul avea discernământ în momentul în care a vrut să își taie partenera cu drujba. Elena a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, precum și cu o tăietură adâncă la mână. În cazul în care va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să își petreacă următorii ani din viață în spatele gratiilor.

Până atunci, bărbatul a primit un ordin de restricție provizoriu, de cinci zile, care poate fi prelungit.

Foto: captura video BZI.ro.