Prin ce a trecut micuța Adriana

Prin ce a trecut micuța Adriana

Olandezul pedofil Johannes Visscher, bănuit de ucidere fetiței de 11 ani din Gura Șuții, spunea, într-un documentar din 1997, că îi place să vadă frica în ochii victimelor sale.

Loading...

Johannes Visscher apare în repsectivul documentar despre victimele abuzurilor suferite în copilărie și vorbește de spre cum îi place să umilească și să înspăimânteze femeile. Nu spune, însă, nimic despre minore.

Când o femeie îl respinge, Visscher mărturisește că simte o furie care începe să îl domine.

„Dacă am acele sentimente de neputință, atunci eu sunt cel care vrea să mă umilească în acel moment, este un fel de mânie de care trebuie să scap. Bineînțeles că am rănit o mulțime de oameni cu asta, în special victimele și familia mea”, mai spune pedofilul olandez, în documnetar.
El povestește și un incident în care nu a văzut frică în ochii victimei. Dată jos de pe bicicletă și agresată, femeia a încercat să vorbească cu Johannes Visscher, care a reacționat surprinzător. „În timp ce vorbea cu mine, n-am mai văzut acea frică. Apoi am plecat”, a mărturisit Johannes Visscher.

Olandezul pedofil Johannes Visscher s-a sinucis
După ce ar fi ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții, olandezul s-a întors în țara sa și s-a sinucis.

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a transmis, săptămâna trecută, că procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică de la PICCJ au primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Şuţii privind uciderea unei minore.

„Acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la faţa locului aparţin persoanei de cetăţenie olandeză suspectată de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală şi omor calificat”, arată Parchetul General.