Carmen de la Sălciua chiar s-a împăcat cu fostul soț! Dovezile care demonstrează că e iar cu Culiță Sterp! E clar, se iubesc la nebunie:

Carmen de la Sălciua chiar s-a împăcat cu fostul soț! Dovezile care demonstrează că e iar cu Culiță Sterp! E clar, se iubesc la nebunie:

Carmen de la Sălciua și fostul ei soț, Culiță Sterp, cel de care a divorțat cu mare scandal, sunt, pare-se, din nou împreună. Și, am spune noi, mai fericiți ca niciodată.

Loading...

Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Cosmin Isăilă de curând și s-a împăcat cu Culiță Sterp. Inițial, susțineau unii și alții din preajma frumoasei Carmen de la Sălciua, relația cu Culiță Sterp era doar una… amicală.

Doar că, de ziua ei de naștere, Carmen de la Sălciua, ajunsă la 31 de ani, a organizat o mică agapă. Iar acolo, toți invitații prezenți au avut un adevărat șoc când au văzut cine este personajul cel mai de seamă al evenimentului. Nimeni altul decât Culiță Sterp, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua. Ajuns chiar primul la petrecere, probabil pentru a se bucura de câteva momente de efuziune sentimentală cu frumoasa lui fostă soție…

”Am rămas trăsnit când am văzut că e acolo. Râdea, statea doar pe lângă Carmen, o atingea tot timpul…”, a spus un martor al evenimentului aniversar al celei mai sexy cântărețe din muzica de petrecere de la noi, pentru wowbiz.ro. Mai mult chiar, a precizat sursa citată, Carmen de la Sălciua era de-a dreptul topită de atenția pe care Culiță Sterp, bărbatul cu care s-a bălăcărit luni bune prin presă, i-o acorda. ”Carmen era atât de fericită de zici că era ziua nunții ei. E clar, au trecut peste toate necazurile dintre ei și, din nou, sunt împreună. Eu sunt puțin dezamăgit de Carmen și ușurința cu catre a trecut peste scandaluri, dar asta e, e important să fie ea fericită”, a mai spus invitatul de la petrecerea lui Carmen de la Sălciua.

În altă ordine de idei, a mai precizat sursa citată, spre sfârșitul parangheliei, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au mai lăsat loc de interpretări cu privire la împăcarea lor. E adevărat, din decență, nu a povestit, cu lux de amănunte, ce s-ar fi petrecut între cei doi foști soți, reveniți la sentimente mai bune.

Culiță Sterp i-a transmis un mesaj siropos lui Carmen de la Sălciua. Uite ce a spus despre artistă!

Culiță Sterp a transmis artistei Carmen de la Sălciua, fosta sa parteneră, un mesaj foarte frumos. Cântărețul și-a luat inima în dinți și i-a declarat iubirea, cu ocazia zilei de naștere.

„La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, acelasi pat! 3 ani frumoși , care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat , dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet ! 🙈 La mulți ani , încă o dată! 🤗”, a scris Culiță Sterp, pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro