Ce e strigător la cer e că mama fetei e cea care i-a filmat așa

Ce e strigător la cer e că mama fetei e cea care i-a filmat așa

Mai multe imagini șocante cu un bărbat din Vrancea au ajuns în mediul online. Individul a fost surprins în timp ce batjocorea o fetiță în vârstă de numai cinci ani. Ce este și mai șocant este faptul că însăși mama copilei i-a fimat pe cei doi.

Loading...

În imaginile filmate de mama fetiţei sunt cei doi, respectiv concubinul şi fiica femeii, întinşi în pat, îmbrăcaţi, iar bărbatul face gesturi cu tentă sexuală, iar la final o întreabă pe copilă: „Ţi-a plăcut?”, în timp ce fata încearcă să plece de lângă bărbat, iar cei doi adulţi râd zgomotos.

Imaginile care au ajuns pe rețelele de socializare au stârnit revoltă în mediul online, iar acum toți cei care au văzut imaginile șocante cer ca bărbatul să fie identificat și tras la răspundere.

Potrivit informațiilor oferite de internauți, bărbatul este din Vrancea, iar în imagini se poate vedea cum acesta batjocorește o fetiță de numai câțiva ani. Incidentul șocant ar fi avut loc într-o locuință din comuna Măicănești, Vrancea.

„Este strigător la cer! Acest om trebuie prins şi pedepsit”, a fost reacţia unuia dintre oamenii care au fost îngroziţi de gestul bărbatului.

Bărbatul a fost identificat și audiat
Bărbatul a fost fost identificat și audiat, iar acum este cercetat în stare de libertate. Poliţiştii au deschis un dosar penal in rem.

„Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul online au fost distribuite fotografii şi o înregistrare video în care un bărbat apare în ipostaze cu tentă sexuală în prezenţa unei minore. Faptele ar fi avut loc într-un imobil de pe raza comunei Măicăneşti, unde bărbatul domiciliază. Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor. Totodată, a fost sesizată DGASPC. Bărbatul a fost identificat la scurt timp şi audiat, fiind cercetat în stare de libertate”, a declarat Paula Enache, reprezentantul IPJ Vrancea.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vrancea au stat de vorbă cu mama şi cu copila pentru a afla ce s-a întâmplat. De asemeena, fata a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală unde s-a stabilit că nu a fost abuzată fizic.