Cum s-a produs accidentul din Ialomița

Cum s-a produs accidentul din Ialomița

O tragedie s-a petrecut sâmbătă dimineață pe șosea, într-o comună din Ialomița, în apropiere de Urziceni, unde 10 oameni au murit și 7 au fost răniți.

Loading...

UPDATE – Una dintre victimele accidentului este adusă cu elicopterul la Bucureşti. Celelalte victime transportate la spitale din Capitală au suferit rupturi de splină, politraumatisme, plăgi faciale şi fracturi, conform datelor prezentate de către ministrul Sănătăţii Sorina Pintea.

Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat la un post tv că o femeie de 42 de ani, internată la Spitalul Bagdasar – Arseni din Capitală a fost supusă unei operaţii pentru ruptură de splină, fiind în prezent internată în secţia de Chirurgie, relatează news.ro.

La acelaşi spital se află şi o femeie de 30 de ani, stabilă hemodinamic, care este internată la Secţia de chirurgie plastică, întrucât are o plagă facială.

Tot la Bagdasar – Arseni este aşteptat şi un pacient, adus cu elicopterul de la Spitalul Slobozia, unde a fost deja supus unei intervenţii chirurgicale pentru ruptură de splină, însă există şi suspiciunea legată de existenţa unei fracturi de coloană.

La Spitalul de Urgenţă Floreasca se află o pacientă de 39 de ani, cu traumatisme multiple, inclusiv cu traumatism cranio – cerebral, care va fi supusă unei investigaţii la computerul tomograf.

Tot la Spitalul Floreasca a fost adusă o victimă de 45 de ani, cu politraumatisme, inclusiv cranio-cerebral, dar şi cu o fractură de bazin complexă.

UPDATE – Accidentul a fost provocat de faptul că şoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul de călători, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, subinspectorul Ludmila-Marina Dascălu.

„Cercetările sunt îngreunate deoarece ambii şoferi au decedat”, a precizat sursa citată

Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri ale DN 2A în zona producerii accidentului, fiind reluată în jurul orei 7:30.