15 copii au rămas orfani de mamă:

15 copii au rămas orfani de mamă:

Scene cutremurătoare s-au derulat în curtea Institutului de Medicină Legală în timp ce se făceau ultimele demersuri pentru ca trupurile victimelor să fie luate acasă de rude. Imaginile care au fost filmate în acele momente vorbesc de la sine despre suferința și durerea din sufletele celor care și-au pierdut soția, sora, fiica… În urma carnagiului din Ialomița, 15 copii au rămas orfani de mamă.

Loading...

Victimele accidentului înfiorător din apropiere de Urziceni au ajuns astăzi acasă pentru ultima dată. Când le-au văzut în sicrie, rudele celor opt femei care au murit în urma impactului devastator au izbucnit în lacrimi. Înainte să urce în mașinile cu care le-au transportat în satul Munteni Buzău, județul Ialomița, oamenii s-au încurajat unii pe alții și au plâns în timp ce se țineau în brațe.

Alexandra Maria Badea (22 de ani), Irina Matei (28 de ani), Aurelia Chiriţă (31 de ani), Gabriela Botea (41 de ani), Frusina Mirică (44 de ani), Viorica Moise (50 de ani), Eugenia Drăgulin, (51 de ani), Lucreţia Dan (58 de ani) sunt femeile care au pierit în urma accidentului rutier. Și șoferul care trebuie să le ducă ieri dimineață la serviciu a murit – el avea 43 de ani. Conform g4media, Viorica Moise va fi înmormântată în cursul zilei de mâine. La ceremonie vor participa și copiii ei care au venit din Anglia după ce au aflat că mama lor a decedat.

Primarul din satul Munteni Buzău a declarat zile de doliu în memoria victimelor
Primarul din Munteni Buzău a declarat mai multe zile de doliu, iar un localnic a făcut un apel emoționant pe Facebook, unde i-a îndemnat pe oameni să aducă buchete de flori pentru a decora arcada de la intrarea în localitate în memoria victimelor.

“Muntenaşi şi nu numai. Maine, 6 octombrie, începând cu ora 07.00 cine doreşte poate contribui cu un buchet de flori. Flori care vor decora arcada de la intrarea în comună, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa iîn urma tragicului accident. Haideţi să împodobim cu multe flori acea arcadă ca atunci caâd vor veni pentru ultima dată acasă să-i primim cu respect”, a scris localnicul pe cunoscuta rețea de socializare.

Fata de 19 ani de la Spitalul Bagdasar Arseni a fost detubată, este încă în risc vital
Tânăra în vârstă de 19 ani, rănită ieri în accidentul rutier din judeţul Ialomiţa, internată la Spitalul “Bagdasar-Arseni” din București, a fost detubată, este conștientă, dar se află în continuare în risc vital, anunță Ministerul Sănătății. Alte două femei sunt internate la Spitalul Floreasca. Potrivit unei informări a Ministerului Sănătății, cele două femei internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca sunt stabile clinic, fiind internate în continuate în Secția de Terapie Intensivă. O pacientă a fost detubată, cea operată este în continuare intubată.

10 oameni au murit și șapte au fost răniți în accidentul rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița. Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă. Opt din cele zece persoane care au murit erau angajaţi Mega Image, a anunţat compania.