Ce s-a aflat despre Alexandra, cea mai tânără mamă ucisă în accidentul din Ialomița. Ți se rupe sufletul:

Ce s-a aflat despre Alexandra, cea mai tânără mamă ucisă în accidentul din Ialomița. Ți se rupe sufletul:

Încep să iasă la lumină detalii cutremurătoare despre victimele teribilului accident rutier care s-a produs în județul Ialomița. Cea mai tânără victimă a accidentului este Alexandra, care la 22 de ani făcea naveta de un an și se gândea să își cumpere un autoturism pentru a nu mai fi nevoită să călătorească zilnic cu microbuzul până la București.

Loading...

Alexandra, cea mai tânără victimă a accidentului din Ialomiţa, urma să obțină permisul de conducere
Alexandra Badea avea 22 de ani, făcea naveta de un an și avea de gând să își cumpere o mașină, întrucât se săturase să meargă zilnic cu microbuzul la București. Tânăra urma să obțină în curând permisul de conducere.

„Acum făcea şcoala de şoferi, era foarte bucuroasă că luase sala şi urma să dea traseul. Şi culmea, o omoară un şofer profesionist. Pentru mine era cel mai bun copil… Altceva ce aş putea să vă spun? Îngerul meu”, a declarat o rudă.

Între timp, anchetatorii au obținut noi imagini surprinse de camerele de supraveghere și încearcă să afle dacă șoferul TIR-ului care a intrat în plin în micorbuzul cu navetiști respectase timpii de odihnă. Acesta a fost surprins în timp ce pleca dintr-o benzinărie situată la 7 kilometri distanță de locul în care s-a produs tragedia. Bărbatul oprise să bea o cafea și le-ar fi spus cunoscuților că se grăbește să ajungă acasă, de unde urma să plece la pescuit. Anchetatorii iau în calcul varianta în care șoferul de TIR a adormit la volan.

Camionul de mare tonaj a pătruns pe contrasens și a lovit în plin un microbuz în care se aflau navetiști. Atât șoferul TIR-ului, cât și cel al micorbuzului, și-au pierdut viața în urma impactului. Rudele celor care și-au pierdut viața ar putea primi despăgubiri de la angajatorii victimelor, întrucât acesta a fost clasat ca fiind accident de muncă.