Gestul făcut înainte de accident:

Gestul făcut înainte de accident:

Alexandra Maria Badea avea 22 și, în urmă cu ceva timp, a dat naștere unui copil care va crește acum fără să mai aibă cui să-i spună: “mamă”. Cu lacrimi în ochi și sufletul nimicit de suferință, tatăl tinerei a făcut mărturisiri emoționante și a dezvăluit gestul pe care aceasta l-a făcut înainte să își piardă viața în accidentul din Ialomița. Unii dintre apropiații săi cred că Alexandra Badea și-ar fi presimțit moartea și de aceea a luat o decizie importantă, dar, pe care, din nefericire, nu a reușit să o ducă la bun sfârșit.

Loading...

Alexandra Badea mai avea câteva zile până să la obținerea permisiului de conducere și, astfel, ar fi scăpat de navetă. Potrivit declarațiilor tatălui său, ea era foarte fericită pentru că luase de curând sala și fusese programată să dea traseul. Parcă presimțind că ceva teribil ar urma să se întâmple… în inima tinerei mămici încolțise dorința de a-și cumpăra o mașină ca să nu mai fie nevoită să călătorească zilnic cu microbuzul la București. Ea făcea naveta de un an.

“Acum făcea şcoala de şoferi, era foarte bucuroasă că luase sala şi urma să dea traseul. Şi culmea, o omoară un şofer profesionist. Pentru mine era cel mai bun copil… Altceva ce aş putea să vă spun? Îngerul meu”, a spus bunicul Alexandrei Badea.

Cele opt mame care și-au pierdut viața în accidentul teribil din județul Ialomița s-au întors ieri acasă în sicrie… Rudele vor primi bani de la autorități pentru înmormântări, iar despăgubiri ar putea primi de la angajatorii victimelor, tragedia fiind considerată accident de muncă.

Primarul din Munteni-Buzău a declarat mai multe zile de doliu. Cele opt femei vor fi înmormântate marți, 8 octombrie, atunci când se va organiza o slujbă comună la biserica din localitate. În spital sunt internați în continuare șapte oameni: patru se află la Bagdasar Arseni, doi, la Floreasca și unul la spitalul din Slobozia.