Lacrimi și durere în Munteni

Lacrimi și durere în Munteni

Șase mame, victime ale accidentului teribil din județul Ialomița, au fost conduse, marți, pe ultimul drum. Imaginile sunt, de-a dreptul, cutremurătoare. Sute de oameni au fost prezenți în Munteni, județul Buzău, la înmormântarea femeilor.

Loading...

Familiile și apropiații celor șase mame sunt distruși de durere. În urma accidentului, nu mai puțin de 15 copii au rămas orfani. Viorica Moise a fost înmormântată duminică, 6 octombrie, iar Lucreția Dan, ieri. La înmormântarea lor au participat alte sute de persoane.

Celelalte femei care au sfârșit tragic în carnagiul din Ialomița au fost conduse pe ultimul drum astăzi. Ceremonia religioasă de înmormântare a fost comună și, ulterior, rudele și prietenii au pornit spre locurile în care victimele își vor dormi somnul de veci. Irina Mihaela Matei avea trei copii… ei nu vor mai avea de acum cui să-i spună: “mamă”.

La înmormântarea victimelor accidentului din Ialomița au fost prezenți mai mulți medici și asistenți care erau pregătiți să le ofere ajutor oamenilor care nu ar fi rezistat emoțiilor puternice.

Lista victimelor cumplitului accident din Sfântu Gheorghe, Ialomiţa:
– Viorica Moise, 50 de ani

– Aurelia Chiriţă, 31 de ani

– Frusina Mirică, 44 de ani

– Gabriela Botea, 41 de ani

– Eugenia Drăgulin, 51 de ani

– Irina Matei, 28 de ani

– Alexandra Maria Badea, 22 de ani

– Lucreţia Dan, 58 de ani

– Ştefan Cosmin, 43 de ani, şoferul microbuzului;

– Viorel Ştefan Ilie, 43 de ani, şoferul TIR-ului.

Zece oameni au murit şi şapte au fost răniţi în accidentul rutier produs în zona localităţii Sfântul Gheorghe din Ialomiţa. Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineaţa, pasagerii spre locurile de muncă. Opt din cele zece persoane care au murit erau angajaţi Mega Image, a anunţat compania.