Țipete la căpătâiul uneia dintre victimele tragediei din Ialomița:

Țipete la căpătâiul uneia dintre victimele tragediei din Ialomița:

Viorica Moise, una dintre victimele tragediei din Ialomița, a fost înmormântată mai devreme, iar motivul pentru care rudele au decis să facă acest lucru este șocant. În casa și curtea locuinței în care s-a plimbat până de curând femeia s-au petrecut scene cutremurătoare… lacrimi, strigăte de durere și dor…

Loading...

Motivul șocant pentru care Viorica Moise a fost înmormântată cu o zi mai devreme
Viorica Moise era văduvă și, potrivit mărturisirilor unui apropiat, Maya, Andreea, Cosmin și Dănuț erau comorile sale. În urmă cu două zile, femeia care era iubită și respectată de toată lumea a fost pe ultimul drum. Toate acestea s-au întâmplat, deși, inițial, s-a anunțat că toate cele opt femei care și-au pierdut viața în carnagiul din Ialomița, dar și șoferul microbuzului vor fi înmormântați azi, 8 octombrie. Explicația? Ieri, 7 octombrie, Viorica Moise ar fi împlinit 50 de ani, iar copiii nu au vrut să fie coborâtă în pământ de ziua ei. Cu o oră înainte de a fi dusă la biserică, pentru slujba de înmormântare, în fața casei sale erau strânși aproape toți sătenii din Munteni-Buzău.

Primarul Florin Stan locuiește în satul îndoliat de o viaţă, dar nu a trăit și nu a auzit niciodată de o așa mare tragedie în 50 de ani. “A mai fost o tragedie, dar nu aşa de mare acum zeci de ani, când în aceeaşi zi s-au înecat trei oameni într-un lac de aici. Dar acum depăşeşte orice imaginaţie. În total 15 copii au rămas orfani de mamă”, a povestit edilul localității, relatează click.ro.

Țipetele sfâșietoare ale rudelor decedatei se auzeau de departe, marcând locul. Când coșciugul a fost scos din casă și urcat într-o camionetă convertită pe post de dric, motorul a refuzat să pornească. Cosmin și Dănuț, băieții, oameni în toată firea plângeau cu sughițuri, surorile Vioricăi erau prăbușite pe coșciug, până și preoții aveau ochii în lacrimi. Suflete zdrobite de tristețe, care se pregătiseră mult să sărbătorească cei 50 de ani ai Vioricăi Moise și acum o petreceau pe ultimul drum la cimitir.

Astăzi vor fi înmormântate celelalte opt victime din Munteni-Buzău pentru care se va oficia o slujbă comună la care sunt așteptaţi să participe mii de oameni din toate localitățile învecinate.