Cine e barbatul care i-a vindecat sufletul:

Cine e barbatul care i-a vindecat sufletul:

Diana Simion iubește din nou. La câțiva ani după ce soțul ei a părăsit-o pentru Lidia Buble, Diana și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat.

Loading...

Conform cancan.ro, Diana Simion are o relație cu un om de afaceri din Timișoara. Au trecut cinci ani de la divorțul care a zguduit lumea mondenă din România. Răzvan Simion este în continuare îndrăgostit de Lidia Buble, tânăra care, după unele păreri, l-a despărțit de familia lui. Dacă până acum a fost singură, Diana Simion, fosta lui soție, pare că s-a îndrăgostit la rândul ei și este mai fericită ca oricând. Noul ei iubit, Radu, este din Timișoara, orașul în care și ea s-a născut.

“Sunt împreună de câteva luni. Se înțeleg foarte bine, sunt peste tot împreună, merg la festivaluri, au deja o relație solidă, iar Diana este foarte fericită alături de el. Simte că, în sfârșit, și-a găsit jumătatea. Este bărbatul de care avea nevoie, alături de ea în orice moment, inteligent și cu foarte mult bun simț. Este ce trebuie”, au declarat apropiați ai cuplului, citați de cancan.ro.