Dezvăluire înspăimântătoare făcută în urmă cu câteva minute. „Soția lui Gheorghe Dincă a făcut tot! S-a întâlnit cu Luiza și…”:

Dezvăluire înspăimântătoare făcută în urmă cu câteva minute. „Soția lui Gheorghe Dincă a făcut tot! S-a întâlnit cu Luiza și…”:

Gheorghe Dincă este principalul suspect în dispariția celor două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, și se află în arest, însă nu este singurul. Elena, soția lui, este acuzată că ar fi la curent cu tot ceea ce făcea soțul ei, ba chiar mai mult decât atât, s-ar fi întâlnit cu Luiza, în curtea lui Dincă.

Loading...

Tonel Pop, crede că femeia a întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost sechestrată. “O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo.

Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal. Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă“, a declarat Tonel Pop în cadrul unui interviu TV.

Deși inițial, Elena Dincă ar fi vrut să dea ochii cu partenerul său de viață, surse de la fața locului au dezvăluit că Dincă ar fi fost cel care a decis ca lucrurile să stea în felul acesta, iar nevasta lui să nu vină să îl vadă în pușcărie. “El nu a lăsat-o să vină la închisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lăsa dominat de sentimente”, au povestit persoane din preajma lui Gheorghe Dincă, potrivit wowbiz.ro.

În schimb femeia a colaborat, se pare, foarte bine cu anchetatorii. Le-a dat acestora detalii despre întoarcerea sa în țară și că, în aprilie, a mers la casa lor din Caracal, unde a observat un butoi metalic pe care bărbatul său îl avea în curte, dar și comportamentul schimbat al lui Gheorghe Dincă.

„Precizez faptul că, în momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care îl pusese în curtea locuinţei, în imediata vecinătate a aleii care duce către grădină. Observând, totodată, cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară, întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii (resturi vegetale şi pet-uri)“, le-a spus Elena Dincă anchetatorilor.