Tatăl i-a interzis fiicei sale de 18 ani să se mai epileze mai sus de genunchi. 10 ani mai târziu fiica lui va rămâne marcată de motivul pe care l-a avut bărbatul, uite ce a aflat:

Tatăl i-a interzis fiicei sale de 18 ani să se mai epileze mai sus de genunchi. 10 ani mai târziu fiica lui va rămâne marcată de motivul pe care l-a avut bărbatul, uite ce a aflat:

O adolescentă și-a rugat tatăl să o lase să meargă la salon pentru a se epila fiindcă trebuia să meargă la balul de absolvire a liceului și își cumpărase o rochie nouă foarte frumoasă, scurtă și decoltată.

Loading...

Tatăl nu a fost foarte încântat de cerința fiicei, dar, după o perioadă, a cedat insistențelor. Dar i-a pus totuși o condiție: să se epileze doar până la genunchi.

Carlinha nu a înțeles pe moment de ce tatăl său i-a pus o astfel de condiție, însă, decât deloc, a acceptat și așa cum voia el.

Abia după mulți ani de la acest episod fata a aflat motivul pentru care părintele ei nu a lăsat-o să se epileze total.

Iată ce a povestit Carlinha: ,,La început, mi-a spus nu. Dar am fost tot mai insistentă de-a lungul mai multor zile, apoi mi-a zis că are nevoie de timp de gândire, să se documenteze, să vadă ce riscuri impune epilarea totală cu ceară. După un timp, chiar el mi-a făcut programarea la salon. Singura lui condiție a fost să mă epilez doar pe picioare. Până la genunchi”

Se pare că peste 10 ani de la acest episod, fata a revenit la salonul unde s-a epilat prima oară în viața ei, acolo a găsit-o pe aceeași cosmeticiană care a epilat-o înainte de balul de absolvire. de la aceasta a aflat ea de ce tatăl său i-a pus condiția aceea ciudată:

,,Mi-a spus că, înainte să mă epileze, tatăl meu a sunat-o și și-a făcut o programare. Pentru el. I-a vorbit despre epilare, despre materialele și tenhica folosite. Apoi, tata i-a cerut să îl epileze cu ceară. Un epilat lung. După ce a terminat, tatăl meu i-a spus cosmeticienei că nu îi surâdea deloc ideea ca fiica lui de 16 ani să treacă prin acele chinuri pentru a scăpa de părul de pe picioare”.

Sursa: tvhappy