Alexandra trăiește! A fost văzută în urmă cu câteva zile în Italia: „Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!”

Alexandra trăiește! A fost văzută în urmă cu câteva zile în Italia: „Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!”

O nouă informație senzațională vine în sprijinul ipotezei conform căreia – în pofida celor declarate de Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor – Alexandra Măceșanu este în viață. ”Monstrul din Caracal” a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra, iar specialiștii INML au descoperit ADN-ul adolescentei în urma expertizării fragmentelor osoase prelevate din cuptorul improvizat de Gheorghe Dincă, însă familia fetei speră, în continuare, că aceasta trăiește.

Loading...

Patroana unui bar din Italia susține că a văzut-o pe Alexandra Măceșanu, fata intrând în local și a servind un suc. Nu era singură, ci însoțită de un bărbat despre care patroana barului a spus că ar fi fost de naționalitate arabă sau albaneză. Acesta ar fi plătit sucul Alexandrei, a declarat femeia. Alexandra ar fi cerut ajutor, înainte ca în bar să intre și misteriosul bărbat.

„A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: “Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!” Eu i-am răspuns tot în română: “De ce să te ajut?” Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit”, a spus românca ce deţinea barul, în timpul emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1.

Femeia a descris-o pe Alexandra Măceșanu, spunând și cu ce era îmbrăcată aceasta și, mai mult, a insistat asupta ideii au recunoscut-o și mai multe persoane care se aflau în bar la momentul respectiv.

„Avea un maiou alb pe ea, un maiou. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori de beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: “Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România”, a adăugat aceasta.