Cu ce gresise femeia

Cu ce gresise femeia

Imagini incredibile au fost surprinse în fața unei școli, unde directoarea unității de învățământ a fost bătută de mama unei fete căreia i-a interzis accesul pentru că era machiată.

Loading...

Imaginile șocante au fost surprinse în fața unei școli din Buenos Aires, Argentina, unde o elevă carea încercat să intre în unitatea de învățământ nu a fost lăsată să ia parte la cursuri din cauza faptului că era machiată. Eleva și-a sunat mama, care a venit imediat la fața locului și a început să o lovească pe directoare.

În imaginile făcute publice se vede cum cele două femei o lovesc pe directoare. Ba mai mult, a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru ca cele două să fie oprite.

Potrivit presei locale, directoarea instituției nu i-a permis fetei să meargă la cursuri pentru că adolescenta era machiată strident, iar hainele nu erau potrivite.

”Școala nu e un bordel”, a spus ea potrivit ABC.es.

În urma acestui incident, femeia bătută a depus plângere penală pe numele celor două. Polițiștii vor investiga cazul pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.