Cât costă meniul la nunta fiicei lui Gigi Becali:

Cât costă meniul la nunta fiicei lui Gigi Becali:

Meniul de la nunta fiicei lui Gigi Becali se anunță unul grandios, petrecerea costând mai bine de jumătate de milion de euro.

Loading...

Fiica lui Gigi Becali se va cununa religios astăzi, iar petrecerea va fi un adevărat festin. Invitații se vor bucura de un meniu bogat, cu patru feluri de mâncare și desert.

Informațiile din media spun că Becali a scos din buzunar o sumă frumușică pentru nunta fiicei sale.

Petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, iar meniul costă aproximativ 110 euro de persoană, conform Cancan.

Teodora, fiica lui Gigi Becali a optat pentru un meniu bogat care să satisfacă papilele gustative ale tuturor celor prezenți. Cei doi miri își vor primi oaspeții cu un pahar de prosecco și o prăjitură macaroons, dar și cu fructe proaspete.

Meniul serii va fi format din patru feluri de mâncare, primul fel fiind o gustare rece cu specialități precum file de somon, păstrăv afumat și terina din piept de curcan.

La felul doi invitații se vor delecta cu un file de somon în sos de vin alb și chives, în timp ce felul trei este reprezentat de un preparat tradițional românesc, și anume sarmale în foi de viță cu smântână.

Ultimul fel de mâncare este cel mai bogat și variat: muschiuleț de porc cu cimbru verde, piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi, cotlete de berbecuț marinate cu ulei de măsline, cartofi wedges, legume la gratar și salată asortată de sezon.