Ce se întâmplă chiar acum la palatul lui Gigi Becali! A fost nevoie de intervenția jandarmeriei si a ambulanței:

Ce se întâmplă chiar acum la palatul lui Gigi Becali! A fost nevoie de intervenția jandarmeriei si a ambulanței:

Scandal monstru la poarta lui Gigi Becali, în ziua nunţii Teodorei. Un bărbat a venit în fața casei și a început să țipe, să înjure și să amenințe. Acesta a pus în scenă un adevărat show preț de câteva minute. A scuipat înspre casă și a continuat să lovească gardul. Culmea, lucrul acesta s-a întâmplat în fața celor care asigurau paza și protecția familiei lui Becali. Într-un final, bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la spital.

Loading...

„Eu, dacă ieşeam afară, când scuipa el aşa… Cam ce se întâmpla cu el? Următorul pas era arestarea. Vărul meu a venit, dacă veneam eu, îl călcam în picioare, şi mă aresta în ziua nunţii fetei. Eu ştiu să mă feresc, dar ştiu să şi lovesc. Ăsta cică e un om bolnav, săracul. Să înțeleagă toată lumea, dați puterea mare la Poliție, dați putere mare la procurori ca să putem să fim protejați că n-au frică.

Nu contează, eu mă liniștesc, dar nu mă liniștesc când în țara mea atacatorii, nu putem să aflăm adevărul de la Dincă. Lăsați-mă pe mine cu Dincă o oră, vă dau cuvântul meu de onoare că o oră am nevoie cu el și aflu tot. Nu mi-e frică mie de unul d-ăsta. Păi, de ce se tem polițiștii? Poliția trebuie să fie ca în America, pac jos dacă nu îi respecți”, a spus Gigi Becali pentru România TV.

După ce s-au calmat spiritele, Gigi Becali a menționat că este pregătit pentru nuntă. Fastuosul eveniment va avea loc la Palatul Snagov, într-un peisaj de poveste. Doar aranjamentele florale au costat nu mai puțin de 25 de mii de euro, așadar se anunță a fi nunta anului! Petrecerea de cununie a avut loc joi seara la unul dintre hotelurile de lux din București, iar Gigi Becali și-a făcut din nou de cap. A uitat de evanghelie și cele sfinte și și-a arătat din nou talentul de mare dansator.

Gigi Becali spune că a invitat la nuntă numai 4 prieteni, dar printre ei nu se află și fostul președinte al României, Traian Băsescu. Becali a precizat că nici el nu a fost invitat la nunta fiicei lui Băsescu, drept pentru care nu avea cum să întoarcă acum gestul