Primele imagini cu fiica lui Gigi Becali în rochie de mireasă! Ce a făcut Teodora când a văzut că în biserică se mai afla o altă mireasă

Primele imagini cu fiica lui Gigi Becali în rochie de mireasă! Ce a făcut Teodora când a văzut că în biserică se mai afla o altă mireasă

Teodora, fiica lui Gigi Becali, și viitorul ei soț au ajuns la biserica unde vor fi cununați religios. Teodora a impresionat pe toată lumea cu look-ul pe care l-a adoptat în cea mai importantă zi din viața ei.

Loading...

Fiica lui Gigi Becali a purtat o rochie de mireasă stil prințeasă, cu trenă, care i-a venit ca turnată. La biserica unde are loc cununia religioasă a fost întins un covor roșu pentru miri și pentru invitați.

Teodora Becali nu a coborât din bolidul de lux până când cealaltă mireasă care se află la biserică nu a părăsit locaţia.

Gigi Becali a vrut să arate impecabil la nunta fiicei sale și a ales să poarte un costum făcut la comandă de designerul Alexandru Ciucu. La rândul lui, mirele Mihai Mincu și-a comandat trei costume cu detalii spectaculoase pentru marele eveniment din viața lui. Cununia religioasă a fiicei mai mari a lui Gigi Becali are loc la Biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar de la ora 20:00, cei peste 700 de invitați sunt așteptați la Palatul Snagov pentru o seară de poveste.

Surse din cadrul familiei au dezvăluit că pentru acest eveniment Becali a scos jumătate de milion de euro din conturi.

Gigi Becali a invitat la nunta fiicei sale, Teodora, trei călugări de la Frăsinei. „Ei sunt pustnici, stau în munţi… N-a mai văzut civilizaţie de 20 de ani! A stat într-o scorbură! Ei stau pe la Frăsinei, unde este mănăstire de călugări. Ei mă iubesc pe mine şi i-am rugat să vină în biserică să facă rugăciune.

Rugăciunea lor e rugăciune auzită! Rugăciunea celor trei călugări face cât rugăciunea tuturor bucureştenilor! I-am chemat şi au venit de bucurie pentru mine. Oameni care au stat în pusţiu. Ei sunt cei mai speciali dintre toţi!”, le-a spus Gigi Becali jurnaliştilor, la biserică, potrivit spynews.ro.