Scandal uriaş după decesul Tamarei Buciuceanu!

Scandal uriaş după decesul Tamarei Buciuceanu!

Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr, într-un postare halucinantă scrisă după decesul Tamarei Buciuceanu. Mărculescu a repostat mesajul lui Bănică Jr legat de tristul eveniment.

Loading...

„A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!”, a scris Ștefan Bănică Junior pe contul său oficial de Facebook.

“Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea…..”, a postat Mărculescu, care a avut un rol secundar în Liceenii, filmul în care Tamara Buciuceanu şi Bănică Jr au fost protagonişti.