Liviu avea 37 de ani şi o viaţă înainte. Tânărul era pădurar în Maramureş. Seara trecută, însă, totul s-a sfârşit pentru el! Bărbatul a fost ucis fără milă, cine sunt vinovatii:

Liviu avea 37 de ani şi o viaţă înainte. Tânărul era pădurar în Maramureş. Seara trecută, însă, totul s-a sfârşit pentru el! Bărbatul a fost ucis fără milă, cine sunt vinovatii:

O crimă şocantă a avut loc în Maramureş, acolo unde un tânăr pădurar a fost ucis fără milă de hoţii de lemne. Mai mult decât atât, trupul său a fost aruncat într-o râpă.

Loading...

Tragedia a avut loc, miercuri seara, în pădurea dintre localităţile Rogoz şi Lăpuşul Românesc. Pădurarul pe nume Liviu Pop se afla în timpul serviciului în momentul în care a fost atacat chiar cu arma din dotare. Bărbatul a apucat să cheme ajutor la 112, dar din păcate, din cauza zonei greu accesibile, ajutoarele au sosit abia după o jumătate de oră. Din păcate, medicii nu au mai putut să-l salveze pe bărbatul de 37 de ani, care a fost împuşcat în spate. În urma lui rămân trei copii orfani şi o soţie îndurerată.

„În această seară, într-o pădure dintre localităţile Rogoz şi Lăpuşul Românesc, a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de 37 de ani. S-a constituit echipă complexă de cercetare, care desfăşoară activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat bărbatul”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt de la IPJ Maramureş.

George Mihăilescu, directorul Romsilva, a declarat că situaţia este una dramatică şi se încearcă să se afle cine au fost făptaşii, care i-au luat viaţa tânărului.

„Un pădurar a informat faptul că se întâmplase ceva greșit pe sectorul său. A anunțat șeful de district, care, la rândul său, a anunțat poliția. A durat jumătate de oră până când a sosit echipajul de poliție și l-a găsit pe pădurar decedat. Este o zonă dificilă. Este o atmosferă grea, nu vă pot descrie. Este un eveniment incredibil, de o violență extremă. Eu sunt în Maramureș acum, pentru a afla mai multe chestiuni. Vă dați seama? L-au împușcat pe pădurar cu PROPRIA LUI ARMĂ! L-au împușcat în omoplatul drept și nu numai! Liviu Pop a rămas cu trei copii orfani din cauza celor care au furat pădurea. Noi păzim și pădurile private, asta a fost și aici! Pădurea se apără! Rog pe toată lumea să nu mai instinge la violență și să înțeleagă faptul că personalul silvic îngrijește pădurea”, a declarat George Mihăilescu, potrivit Observator.tv.