Socrul Biancăi de la Puterea dragostei a dat lovitura la pariuri

Socrul Biancăi de la Puterea dragostei a dat lovitura la pariuri

Nelson Mondialu’, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, a dat lovitura la pariuri în timpul meciului României cu Norvegia din preliminariile Camponatului European.

Loading...

Tatăl lui Livian a anunțat pe contul lui de socializare că a câtigat 25.000 lei la pariuri, pariind pe mai multe meciuri (nu și cel al României). În stilul lui caracteristic, el a intrat într-un live pe contul de socializare cu un bilet de pariuri lipt de frunte, jubilând.

”N-ați vrut și voi biletul ăsta de 250 de milioane? Nu vreți cumva să-mi furați biletul ăsta de 250 de milioane? Haa? Toate meciurile le-am prins. Eu îs nervos! Voi aveți curaj să puneți la italieni peste 4,5 goluri în minutul 89?

Și voi sunteți băieți. Puneți și voi un leu și vă luați la trântă cu mine.

Insulele Feroe cu Malta, timp regulamentar, niii mă!… Vreți ponturi? Haaa? Știe tata Nelson Mondialu? Un gol ne mai lipse și luam miliardul!”, a spus tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei într-un live pe contul de socializare.

Nelson Mondialu a pariat pe meciurile echipelor naționale doar la goluri. Printre meciurile jucate se numără: Lichtenstein – Italia (peste 3,5 goluri), Suedia – Spania (peste 1,5 goluri), Elveția – Irlanda (peste 1,5 goluri) și Grecia – Bosnia Herțegovina (peste 1,5 goluri). El a pariat sume cuprinse între 180 și 450 lei, inclusiv la live, pe cote de minim 4.