Cum s-a filmat Inna în mașină, înainte să moară în accidentul teribil. Rudele și apropiații vedetei nu își revin din șoc

Cum s-a filmat Inna în mașină, înainte să moară în accidentul teribil. Rudele și apropiații vedetei nu își revin din șoc

Moartea frumoasei bloggerițe a provocată multă suferință în sufletele rudelor, apropiaților, dar și fanilor ei. Cu toții sunt șocați de sfârșitul fulgerător pe care l-a avut și rând pe rând au așternut pe Internet mesaje emoționante în memoria ei. Cei mai mulți dintre cei care au iubit-o pe Inna Coffeina au revăzut nenumărate ori ultima filmare pe care ea a făcut-o în mașina personală înainte să moară în accidentul teribil produs în urmă cu câteva ore.

Loading...

Ultima postare de pe Instagram a Innei Coffeina este o înregistrare scurtă realizată în mașina personală, un model de lux de la Mercedes. Filmarea a fost realizată cu ajutorul aplicației Boomerang și imaginile le puteți vedea în galeria foto a articolului. În dreptul postării, regretata vedetă a scris mesajul: “#boomerang #girls #🌷”.

“Chipurile voastre blânde au rămas în imaginea mea. V-ați retras în lumea celor drepți… Dumenezeu să vă vegheze somnul de veci!!😢”, “Doamne ferește. Condoleanțe și putere familiei. Dumnezeu să-i odihneasca în pace😥”, “Inuța, Domnul să te ierte 😭😭😭 Câtă durere ai lăsat, draga noastră”, “Dumnezeu să o ierte, putere părinților🌺🌺🌺🌺😥😥😥”, “Tu ai fost ca o soră cu copii mei😭😭😭😭Putere lui Liuda și Andrei, părinții tăi și prietenii noștri” sunt cinci dintre postările sfâșietoare făcute publice de cei care au cunoscut-o și au iubit-o enorm pe actrița din proiectul “Zâmbărele”.

Cine este Inna Coffeina

Inna Coffeina este o renumită bloggeriță din Republica Moldova și una dintre membrele proiectului “Zâmbărele”. Frumoasa brunetă deținea o afacere cu cafea la Căușeni, iar pe Instagram, vedeta avea peste 72.000 de urmăritori.