Ioana Tufaru, aparitie uluitoare la capataiul Tamarei Buciuceanu! Cu ce s-a putut îmbrăca:

Ioana Tufaru, aparitie uluitoare la capataiul Tamarei Buciuceanu! Cu ce s-a putut îmbrăca:

Ioana Tufaru, fiica regretatei actrițe și cântărețe Anda Călugăreanu a ținut morțiș să aducă un ultim omagiu celei care a fost Tamara Buciuceanu Botez. Cu siguranță mama Ionei Tufaru și Tamara Buciuceanu s-au intersectat de multe ori în viața lor, iar acum se vor revedea pe scena din Rai.

Loading...

Ioana Tufaru i-a adus un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu

Ioana Tufaru a mers la Teatrul Bulandra, acolo unde a fost depus trupul regretatei actrițe Tamara Buciuceanu. A depus flori și a aprins o lumânare la căpătâiul marii actrițe, apoi a fost fotografiată în fața teatrului, în timp ce savura o țigară.

Actrița Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viață în data de 15 octombrie 2019, după ce a petrecut 12 zile în spital. A fost internată la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace. Artista a ajuns în stare gravă la spital, iar după câteva zile și-a revenit puțin. A cerut rudelor plăcintă cu vișine, însă nu a mai apucat să-și facă pofta, deoarece i s-a făcut din nou rău.

Tamara Buciuceanu avea 90 de ani

A fost intubată și ventilată mecanic, însă pe data de 14 octombrie a pierdut lupta cu viața. Avea 90 de ani. Joi, 17 octombrie 2019, trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu a fost depus la Teatrul Bulandra, acolo unde admiratorii i-au adus un ultim omagiu,scrie fanatik.ro.