Poză compromiţătoare cu Mihaela Răduleascu scăpată de Felix Baumgartner pe net. „Linge-o, fata mea!…” Foto:

Poză compromiţătoare cu Mihaela Răduleascu scăpată de Felix Baumgartner pe net. „Linge-o, fata mea!…” Foto:

Iubirea nonconformistă dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a devenit etalon pentru fanii celor doi. Spunem nonconformistă pentru că cele două vedete nu se tem să fie văzute în timp ce se giugiulesc în public, și chiar îndrăznesc să își facă glume picante unul altuia.

Loading...

De această dată, ținta a fost Mihaela Rădulescu, pe care Felix a pozat-o și a publicat poza pe o rețea socială, împreună cu o descriere cel puțin haioasă, scrie click.ro.

„Linge-o! Fata mea este cea mai fericită când îi cumpăr înghețată”, a scris austriacul pe profilul personal de Instagram. Fanii au umplut rubrica de comentarii cu mesaje de apreciere: „Felix, voi doi sunteți foarte drăguți!”, „Lucrurile simple fac o fată fericită”.

CITEȘTE ȘI: Mihaela Rădulescu, la un pas să-l piardă pe Felix. El vrea copii, ea nu mai poate
După trei ani împreună, aniversaţi recent, Mihaela Rădulescu a lăsat să se înţeleagă că ea şi Felix Baumgartner vor trece în curând la un alt nivel al relaţiei şi că ea urmează să-şi schimbe, din nou, numele de familie. Dar chiar aceasta să fie realitatea?

În paralel cu speculaţiile că Mihaela ar urma să facă nunta cu Felix Baumgartner, în cercul ei de prietene se discută despre o iminentă despărţire. Motivul? Austriacul supersonic cu care se iubeşte de doi ani îşi doreşte mult o casă plină de copii, iar vedeta noastră nu-i poate îndeplini această dorinţă, oricât ar vrea. Pe lângă faptul că se apropie de 50 de ani (anul acesta va împlini 48), Mihaela are de multă vreme şi probleme de fertilitate.

Conform aceloraşi surse apropiate juratului de la “Românii au talent”, diva de Monaco ştie de mulţi ani că nu mai poate rămâne gravidă, mai exact, de pe vremea când, din postura de soţie a afaceristului Elan Schwartzenberg, se chinuia să-i facă lui Ayan un frăţior sau o surioară. Motivele ar ţine de două sarcini extrauterine, posibil şi de o decizie nefericită din trecut, despre care chiar Mihaela a vorbit acum 10 ani: un avort făcut la 18 ani.

Atunci, se considera prea tânără să devină mamă, iar bărbatul cu care se iubea nu voia copii. Acum regretă enorm acea decizie. Apropiatele Mihaelei susţin că şi pentru a-l avea pe Ayan Mihaela a făcut sacrificii: ar fi apelat la tratamente hormonale şi şi-a supravegheat cu mare atenţie sarcina de la început până la sfârşit, pentru că-şi dorea enorm un bebe.

Mâhnirea că nu-l poate face tată pe Felix este copleşitoare, fiindcă Mihaela chiar şi-ar fi dorit o familie mare alături de supersonic şi spunea, la un moment dat, că se vede îmbătrânind alături de el.

“Trăiesc acum o iubire care mă face, în cea mai mare parte a timpului, să zâmbesc a bine şi a bucurie. Nu uit nici o clipă cine sunt lângă el, pentru că ne uităm ochi în ochi şi ştim de ce suntem împreună.
Pentru că ne iubim şi avem atâtea să ne spunem şi atâtea să facem împreună. Când nu e al lumii, e bărbatul meu, care ştie exact ce mă face fericită şi pe care ştiu să-l fac fericit în atâtea feluri, ca toate femeile care-şi iubesc drept bărbaţii. Poate că sună ciudat, dar mă topesc când îmi văd eroul ducând gunoiul sau udând florile. E jumătatea mea de viaţă, e inspiraţia şi bucuria mea, e a doua bătaie a inimii mele”, şi-a strigat vedeta iubirea pe Facebook.

Felix a făcut-o să-şi încalce şi promisiunea de a nu aduce nici un bărbat în casa în care stă cu Ayan, fiul ei. Acum, cei trei locuiesc laolaltă în reşedinţa vedetei din Monaco, Felix şi Ayan se înţeleg de minune, iar în vacanţe merg împreună.